"Ty vole, on má větší svaly než já a to už je co říct! Ale je to jen tím, že já teď nechodím cvičit, protože mám strašně práce. Ale jak začnu, tak uvidí ten mazec," prohlásil se smíchem Noid, když v Blesku uviděl snímky Lucčina urostlého milence.

Noid vypráví o svém těle

"Téměř každý den jsem chodil do posilovny nebo na thajský box, ale od té doby, co vstávám v sedm hodin ráno, jedu do Kalicha, kde zkouším Robina Hooda, pak se přesunu do Karlína, kde v Jesus Christ Superstar zkouším dvě role, Jidáše a Piláta a mezitím doděláváme Kajínka, jsem rád, že se večer doplazím do postele," tvrdí muzikant.

"Ani na svojí Alenku nemám čas. Ještě, že je tak rozumná a chápe mojí práci. Jen co opadne ten stres, tak jí všechno vynahradím. Nerad bych, aby náš krásný vztah narušila práce," dodává provinile Vašek.

A co kromě svalů, říká na nového přítele své exmanželky? "Lucce to moc přeju. Vím, jak je pro ni těžké najít si chlapa a tenhle vypadá, že na ni bude hodnej a bude ji mít opravdu rád," míní Noid.

Vášnivé manželství s rychlým koncem

Vašek se s Luckou seznámil na zkouškách muzikálu Excalibur na začátku roku 2004, o dva roky později se v italském Miláně tajně vzali. Konec manželství oznámili na podzim roku 2008. "Domluvili jsme se s Luckou v největším klidu a pohodě, opravdu jako kamarádi, že pro nás bude lepší, když spolu nebudeme dál žít," řekl tehdy Bárta.

Zatímco Noid si půl roku po rozchodu s Lucií našel holku, sestru kaskadéra a producenta Petra Jákla Alenu, Bílá zůstávala oficiálně sama. Jak se ukázalo, tak vztah s nynějším milencem Petrem Makovičkou trvá už od podzimu loňského roku. Milenci jsou momentálně na dovolené v Chorvatsku.

Fotogalerie
4 fotografie