Zpěvák zavěšený do své manželky Ivany (42) se vydal na dlouhou procházku do severočeských lesů, které obklopují jeho nové sídlo. Takovou pohodu si užívají Gottovi na čerstvém vzduchu.

Nabírá síly

Slavík se cítí prostě skvěle. Přesně tak, jak si vysnil, když se s Ivanou před dvěma roky dohodli, že si nechají roubenku (papírově napsanou na matku Gottové Blanku Krejčí) ve Šluknovském výběžku postavit. Před náročným pracovním jarem a létem, kdy ho např. čeká vyprodaný koncert v pražské O2 areně, je to pro Gotta na chalupě doslova balzám pro jeho mysl.

Změnil názor

Přitom ještě na podzim roku 2016, krátce po zahájení stavby víkendového sídla, chtěl nakonec chalupu prodat. „Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Proto jsme se rozhodli, i s ohledem na místní obyvatele a jejich klidné žití v obci, že pozemek s nedokončenou stavbou prodáme,“ tvrdil zpěvák. Jenže zájemce o koupi vůbec nesháněl, a proto bylo víceméně jasné, že mohlo jít o taktický manévr, aby Karel od Doubice odvedl pozornost.

Fotogalerie
22 fotografií

Video: Exkluzivně na stavbě Gottovy chalupy! Karel s manželkou jezdí dělníky kontrolovat!

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně na stavbě Gottovy chalupy! Karel s manželkou jezdí dělníky kontrolovat! Luboš Procházka, David Malik