Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velikonoce podle celebrit: Gott s kůzletem, Bučková dostala na zadek a Čvančarová s mobilem ve výstřihu!

/
  • Velikonoce podle celebrit: Bučková dostala na zadek, Čvančarová makala s mobilem ve výstřihu!
    2. dubna 2018 ● 15:26

    Hody, hody, doprovody, dejte vejce malovaný! Tuto či jinou koledu musel letos odříkat každý, kdo si chtěl vysloužit nějaké to barevné vajíčko. K Velikonocům patří i další tradice a ani celebrity na ně letos nezapomněly! Jak slavily svátky známé tváře?

  • 1.

    Karel Gott (78)

    Již v neděli své fanoušky na Facebooku Slavík potěšil krásným přáním k narozeninám. „Moji milí příznivci, přeji vám pěkné Velikonoce a vychutnejte si jaro plnými doušky," napsal Gott k fotce, na níž drží v náručí malé kůzlátko.

    Karel Gott s kůzlátkem
    Autor: Facebook

  • 2.

    Lenka Zahradnická (32)

    Ozvláště krásné svátky má letos herečka Lenka Zahradnická. Poprvé je totiž tráví s dcerkou Jasmínkou. „Moji nejmilovanější koledníčci. Netřeba více slov. Ti vykoledují všechno, co mám. Krásné Velikonoce všem," rozplývala se na sociální síti představitelka sestřičky Alenky z Ordinace v růžové zahradě 2 nad fotkou partnera a jejich dcery.

    Lenka Zahradnická slavila Velikonoce s partnerem a dcerou
    Autor: Instagram
     

  • 3.

    Eliška Bučková (28)

    „Ej ženy, ženy, poraďteže mi, zlého já muža mám, keď vodu pije, dycky ma bije, Že mu vínka nedám," zanotovala si Bučková. Moc do zpěvu jí ale asi nebylo, když dostala tradiční velikonoční výprask. Ten ovšem neměl na starosti její partner Jakub Vágner (36), ale jiný urostlý chlapík! Pomlážkou jí totiž vyšupal její bratr Vítek.

    Eliška Bučková dostala výprask pomlázkou od bratra
    Autor: Instagram

    VIDEO: Velikonoce mě baví od doby, co se vejce změnily v tekutou pomlázku! přiznal zpěvák Josef Vágner

    Video
    Video se připravuje ...

    Josef Vágner: Velikonoce mě baví od doby, co se vejce změnily v tekutou pomlázku! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

  • 4.

    Petr Říbal (32)

    Tradici dodržel také moderátor Snídaně s Novou, kterému se nedávno v přímém přenosu vyvedl nevhodný vtípek o uhořelých dětech. Ten svou partnerku očividně nešetřil. Naštěstí rány lehce mírnil fakt, že měla kostým velikonočního zajíčka. „Vypadá to drsně, ale není. To jen tak intenzivně mládne," okomentoval své řádění s pomlázkou Říbal.

    Petr Říbal vyšupal partnerku
    Autor: Instagram

  • 5.

    Ilona Csáková (47)

    Některé známé osobnosti se pro změnu chlubily tím, jak jsou šikovné. Svou várku ozdobených kraslic ukázala například zpěvačka Ilona Csáková. Ta vajíčka rozdala koledníkům, kteří ji tentokrát vůbec nešetřili. V Soběšicích u Brna, kde žije, se na ni vrhli oba synové i manžel. „Synové to berou rok od roku poctivěji a Velikonoc si užívají. Zahanbit se nenechal ani manžel. Fakt se nebojím, že bych mohla uschnout,“ komentuje Ilona, která pekla nádivku a poctivě barvila a zdobila domácí vajíčka pro koledníky.

    Ilonu Csákovou vyšupali synové.
    Autor: archiv Blesku, archiv Štefana Margity

    Velikonoční vajíčka Ilony Csákové
    Autor: Instagram
     

     

  • 6.

    Anna Slováčková (22)

    S ošatkou plnou vajíček hrajících všemi barvami se vyfotila také dcera Dády Patrasové (61) a Felixe Slováčka (75) Anna Slováčková. „Přeji vám všem nejen překrásné Velikonoce, ale hlavně krásné celé jaro! Buďte šťastní, laskyplní a opatrujte se," připojila k fotce na Instagramu krásné přání.

    Anna Slováčková s velikonočními vajíčky
    Autor: Instagram
     

  • 7.

    Vojtěch Bernatský (43)

    Pořádnou várkou vajíček se chlubil také sportovní komentátor a moderátor Vojtěch Bernatský s rodinou. „Tak my jsme připraveni," zahlásil vesele.

    Vojtěch Bernatský s rodinou
    Autor: Instagram

  • 8.

    Eva Decastelo (39)

    Svůj výtvor si vystavila také herečka a moderátorka Eva Decastelo. Ta se pokoušela o zdobená vajíčka podle návodu v časopise. Jak sama přiznala, nevyšlo to ale úplně dle jejích představ.

    Eva Decastelo zdobila vejce
    Autor: Instagram

  • 9.

    Václav Jílek (37)

    Zátiší s ošatkou s barevnými kraslicemi, velikonoční výzdobou i napečeným mazancem ukázal fanouškům herec známý ze seriálu Doktoři z Počátků Václav Jílek. „Veselé velikonoční svátky," popřál.

    Velikonoce Václava Jílka
    Autor: Instagram
     

  • 10.

    Jitka Čvančarová (40)

    Plné ruce práce má letos Jitka Čvančarová. S dcerou Elenkou (6) totiž společnými silami zdobí hned 50 vajec. „Nezbude zítra ani jedno," smála se na sociální síti herečka. „Slivka nachystaná, mazance napečené, beránkovi stuhu kolem krku," vypočítávala, co všechno už stihla. Při zdobení kraslic voskem přitom stihla brunetka i vše natáčet na mobil. „Kdyby vám někomu vrtalo hlavou, kde mám ten mobil, jak že to točím, tak samozřejmě z výstřihu," odtajnila.

    Jitka Čvančarová barví vajíčka
    Autor: Instagram

  • 11.

    Veronika Arichteva (31)

    Dost práce měla o svátcích také hvězda seriálu První republiky Veronika Arichteva. Rozhodla se totiž udělat svému muži Biserovi radost a pustila se do pečení. „Můj první bulharský velikonoční mazanec. Jmenuje se Kozunak a plete se. Je to vůbec můj první mazanec jakýkoliv národnosti. Prostě první kynutá hmota v troubě," chlubila se na Instagramu s tím, že jídlo pekla celých 5 hodin. Jedna věc se jí prý nepovedla - zapomněla totiž na mandle. „No, příště," pokrčila rameny.

    Veronika Arichteva pekla bulharský mazanec
    Autor: Instagram

  • 12.

    Hana Zagorová (71) a Štěfan Margita (61)

    Hanka Zagorová a Štefan Margita o svátcích navštívili neteř Mariannu (25), která je šťastnou maminkou maličké Elizabet. „Je to veliké štěstí. První přírůstek do rodiny,“ radoval se Štefan, ze kterého je poprvé prastrýček. „Elizabetka se narodila 5. března, ale to jsem ještě v Londýně účinkoval v opeře Zápisky z mrtvého domu,“ svěřil Blesku operní pěvec.

    Marianna mu sice hned po porodu poslala do mobilu fotku, ale to není takové, jako když si mohli s manželkou Hankou holčičku pochovat. Už jí bude měsíc a roste jako z vody. „Můj starší bratr Ján měl sedmdesátiny a svou první vnučku dostal jako ten nejkrásnější dárek,“ vyznal se Margita.

    Hana Zagorová, šťastný tatínek Stanislav s malou Elizabetkou a Štefan Margita
    Autor: archiv Blesku, archiv Štefana Margity

     

    Fotogalerie
    42 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

malavelka: Gott a Koza? To ale není nic nového......

(03. 04. 2018 12:11)

vosavopruz: Já radši než uvařené vejce,mám ty z čokolády(ne polské Velikonoce jsem prokašlal,snad se uzdravím a navštívím pražské velikonoční trhy.

(02. 04. 2018 17:32)

ivoadler: Oblečení vhodné na pomlázku má jen Slováčková. Bučková, blbá jak putštok, se nechá vyšupat v kalhotách. U ostatních se můžeme jen dohadovat, dokumentace chybí. Co si budeme namlouvat, tradice upadají.

(02. 04. 2018 16:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy