I když by si Andrea jistě přála svému muži nějak pomoci a být v těžkých chvílích s ním, nemůže. Brání jí v tom dopředu nasmlouvané pracovní povinnosti. Ty navíc nemůže jen tak na poslední chvíli odřeknout, jelikož živí celou rodinu a musí se tak pořádně otáčet.

Jelikož je úspěšnou dýdžejkou, musela v pátek večer zatnout zuby a odjet na diskotéku v Příbrami, před níž již na náměstí čekal dav studentů. O půlnoci si Pomeje stoupla za dýdžejský pult a začala jízda. „Andy byla ve skvělé náladě, smála se na celé kolo, tancovala a střihla si i pár selfíček,“ vyprávěl deníku Aha! jeden z účastníků rozjeté párty.

Ta se přitom odehrávala jen pár hodin poté, co brunetka na sociální síti zveřejnila prohlášení, v němž informovala o vážném stavu svého muže. „Držte mu palce a myslete na něj. Bojuje se zápalem plic,“ napsala. Vzhledem k tomu, že herec a dabér již od dubna bojuje se zákeřnou rakovinou hrtanu a posledních 42 dní se snažil růst nádoru zastavit pomocí hladovky, je to s ním nyní velmi vážné.

Sama pak z akce odjížděla údajně kolem druhé hodiny v noci. V sobotu brzy ráno už ale byla opět na nohou a vyrazila za Jiřím do Ústřední vojenské nemocnice, kde byl hospitalizován pátým dnem. „Já jsem teď byla každý den u něj,“prozradila pro Expres.cz Andrea, která si Pomejeho vzala v červnu 2013. V té době už pod srdcem nosila dcerku Aničku, která přišla na svět v září.

VIDEO: Pomejeho dcera u poslední večeře před hladovkou: Táta si chce zachránit pr*el!

Video
Video se připravuje ...

Pomejeho dcera (4) u poslední večeře před hladovkou: Táta si chce zachránit pr*el! Facebook

Teprve čtyřletá holčička teď na smutnou situaci také doplácí. Tatínka má v nemocnici a maminka zas musí držet stráž u jeho postele a také jezdit za prácí. Kdo tak o Aničku pečuje? „Malá je u rodičů," vysvětlila Pomeje, jak to nyní v její rodině funguje.

 

Vše o Jiřím Pomejem a jeho boji s rakovinou ZDE>>

 

Fotogalerie
66 fotografií