Médii se o víkendu šířila zpráva z oficiálního e-mailu Patrika Paulise, v němž odesílatel prozradil, že Gábina Dvořáková má nového milence, o kterém se měl plastický chirurg dozvědět v den své tragické nehody.

Navíc se pisatel zmínil, že se modelka týden před bouračkou, při níž zemřel člověk, opíjela v pražských barech bez Paulise, v týdnu před jeho nehodou ho ignorovala na přehlídce v Plzni, jen den po nehodě pak plakala na přehlídce Terezy Sabáčkové a týden po nehodě už byla vysmátá během focení kalendáře. Podezřelé na celé zprávě bylo nejen ublíženě práskačské pojetí informací, ale také fakt, že o Paulisovi bylo psáno v třetí osobě.

Chirurg následne poslal skutečně osobní vyjádření. „Právě jsem byl informován o tom, že je mým jménem zasíláno vyjádření a informace o Gábině Dvořákové. Rád bych Vás informoval, že se na svůj profesní e-mail nemohu dostat. Informace, které se v tomto mailu nachází, se se mnou neztotožňují a nezakládají se na pravdě,“ uvedl chirurg s tím, že někdo napadl jeho e-mailovou adresu. Modelka se nicméně k informacím o tom, že má nového chlapa (ať už je poslal kdokoliv), vyjádřila.

„Ano, je pravda, že se již pár dní vídám s dlouholetým známým, ale o vztahu se hovořit nedá,“ přiznala Expres.cz Dvořáková s tím, že je po těžkém rozchodu s otcem její dcery Terezy Václavem Bártou, a nemá tedy na intriky ani pomyšlení. Její nový milý by měl být podle zákulisních informací podnikatel Petr Švambera, který v minulosti žil s modelkou Petrou Matulovou.

VIDEO: Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval!

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
89 fotografií