Byl večer 30. října, když se plastický chirurg Patrik Paulis, bývalý milenec Noidovy Gábinky, řítil po silnici se svým Range Roverem. Poblíž Zalužan údajně vjel do protisměru a zde se čelně srazil s osobním vozem, ve kterém seděl B. Š. Ten na místě bohužel zemřel…

Se zbytečnou smrtí oblíbeného muže se jen těžko vyrovnává jeho rodina a přátelé. „Vzhledem k tomu, že se mě to dotýká, chtěl bych se byť jen tímto způsobem podílet na tom, aby případný viník byl řádně potrestán za svůj čin,“ napsal kamarád zesnulého serveru Příbram.cz.

Celou věc nyní pochopitelně šetří policie, alkohol byl u Paulise předběžně vyloučen dechovou zkouškou.

Aby uctili památku svého kamaráda, rozhodli se jeho přátelé uspořádat poslední rozloučení ve formě spanilé jízdy. B. Š. byl totiž vášnivým fanouškem motosportů.

„Poslední rozloučení s rodinným kamarádem, velikým fandou motosportu a člověkem, který byl vždy optimisticky naladěný, chystají jeho přátelé na 17. listopadu 2017. Společně s příznivci a fanoušky motoristických sportů proběhne rozloučení s panem B. Š. ve formě spanilé jízdy po Příbrami. Sraz na spanilou jízdu bude 17. listopadu 2017 ve 14.00 hodin na benzinové pumpě a přilehlém parkovišti obchodního domu v Evropské ulici,“ stojí na serveru Příbram.cz.

Fotogalerie
15 fotografií