Začátkem letošního roku zpěvačka zmizela z veřejného života a dala si zdravotní pauzu. Jen její nejbližší věděli, s jak těžkou nemocí bojuje. „Nikdy za celou dobu jsem si nepřipouštěla, jak vážná ta situace je. Neustále jsem myslela na to, jak se vrátím na pódium před diváky a budu hrát,“ svěřila Filipová Blesku na úterní oslavě 65. narozenin Mira Žbirky. O její nemoci se šušká leccos, zpěvačka sama ji ale nikdy nekonkretizovala a mluvila »jen« o selhání imunity.

Lidi na mě koukají

„Člověk si nesmí dovolit podlehnout chmurám a myslet na to, že by to mohlo dopadnout špatně. Vlastně jsem přesvědčena, že právě touha vrátit se na jeviště mi zachránila život,“ upřesnila Lenka. Od září opět koncertuje. „Je vidět, že když lidé přijdou na můj koncert, koukají na začátku, jak na tom jsem. Po chvíli mě ale začnou brát jako dřív...“ řekla Filipová s úsměvem.

Jediné, co na její nemoc dnes odkazuje, je paruka. Na první pohled ji jen málokdo rozezná od normálních vlasů. Jen velmi zblízka je vidět okraj síťky, která stahuje přírodní vlasy a zajišťuje, aby paruka po hlavě neklouzala. „Zatím se ještě šetřím a postupně si každý měsíc přidávám o malinko více práce a koncertů. Mám z toho radost a ráda bych všechny pozvala,“ dodala vesele zpěvačka, která je přesvědčená, že už bude jenom líp.

VIDEO: Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové! 

Video
Video se připravuje ...

Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
18 fotografií