Na první pohled byste možná ani nepoznali, že populární české šansoniérce a textařce do nedávna nebylo moc do zpěvu. Ovšem jedna věc její dřívější neduhy prozradila – její ruce, na nichž je totiž nejvíce patrné, jak moc Filipová v poslední době ztratila na váze. Jsou jako dvě hůlky a navíc je hyzdí i vystouplé žíly.

Zpěvačce očividně nic z toho ale očividně nevadí a je hlavně ráda, že se po vážném selhání imunity zase uzdravila. Úsměvy hýřila ostatně i v restauraci La Casa Argentina, kde křtila knihu Markéty Hrubešové (45) Pan Brambora a jeho kamarádi.

Promluvila zde dokonce i o svých plánech do budoucna a o návratu ke koncertování. „Rozjíždět se samozřejmě musím pomalu a nepřetěžovat se,“ uvedla Lenka pro TopStar a vzápětí se smíchem dodala: „Ale nevím, jestli to vydržím.“ Prý se bude snažit vše držet v rovnováze.

Na akci jí dělala společnost dcera, rovněž zpěvačka Lenny (23). Pohádkovou knihu známé herečce kromě Filipové pokřtily i další známé osobnosti – zpěvačka Marta Jandová (43) a herci Jana Krausová (63), Aleš Háma (44) a Roman Vojtek (45). Ten s sebou vzal i partnerku Petru Vraspírovou (29) a syna Benedikta (2) z předchozího manželství.

VIDEO: Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové

Video
Video se připravuje ...

Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií