V lednu letošního roku začala marodit. „Z důvodu závažného a komplikovaného chřipkového onemocnění bohužel musím své publikum zklamat. Nemohu teď bohužel až do odvolání koncertovat,“ oznámila na svém webu. Ale chřipka to, bohužel, není...

Po spekulacích o závažné nemoci se Lenka Filipová rozhodla promluvit o tom, jak jí je. „Je pravda, že si dávám zdravotní pauzu. Deset let jsem ji neměla, a tak mám pocit, že si ji zasloužím,“ prozradila Blesku folková zpěvačka důvod, proč ji v současné chvíli její fanoušci nevídají.

„Nikdy jsem svoji diagnózu nikomu neřekla a nehodlám to měnit jen kvůli tomu, že se o něčem spekuluje,“ povzdechla si zpěvačka, která po telefonu zněla velmi optimisticky. Však také časopisu Sedmička řekla, že v podstatě má to nejhorší za sebou a už se dostává zpět do formy... „Na pódia se vrátím v prosinci. Moc se na to těším,“ svěřila Filipová s tím, že půjde o návrat ve velkém stylu a doprovodí ho vydání nové desky.

„Rozhodně nezahálím a intenzivně pracuji na nové desce. Už delší dobu ji slibuji a bude zaměřena na keltskou hudbu, ukázky z ní jsem hrála už na svých koncertech a moc se líbily. Už se těším, až ji představím posluchačům,“ dodala Lenka.

VIDEO: Lenka Filipová o plastických operacích

Video
Video se připravuje ...

Lenka Filipová, klinika Adam Balažovič

Fotogalerie
13 fotografií