Přitom dlouho herečka tvrdila, že sňatek k životu nepotřebuje. „Nijak se do toho nehrnu. V tomhle jsem asi trochu chlap. Nepotřebuji mít štempl,“ vysvětlovala asi přede dvěma roky Jaroslava. Nakonec ale přece jen změnila názor.

„Zasnoubená jsem byla dlouho, ale až letos jsem se rozhoupala,“ přiznala nyní deníku Aha! a stručně svůj velký den popsala: „Brali jsme se na Nuselské radnici a tam byla i hostina. Takže jsme se nemuseli nikam přesunovat, což bylo velice příjemné.“

K samotnému obřadu přistupovala dost prakticky, a tak se vdala bez náročných příprav a pompy. „Svatbu jsme příliš neřešili. Na radnici jsem dokonce došla po svých,“ smála se novopečená vdaná paní, která si i po svatbě nechala své příjmení.

„O svatebních šatech jsem měla hned jasno. Vzala jsem si plesové, které jsem si v zimě nechala ušít. A je fajn, že je můžu nosit i dál,“ svěřila se představitelka policistky Lucie Krásenské v kriminálce Policie Modrava, jejíž druhá řada na Nově odstartuje v neděli večer.

Role v úspěšném seriálu ostatně Stránskou inspirovala i k destinaci pro líbánky. „Svatební cesta samozřejmě proběhla. Byli jsme na Šumavě, kterou jsem si díky natáčení zamilovala,“ dodala herečka, která konečně zažívá šťastné chvíle.

V minulosti se s ní totiž osud zrovna nemazlil. Mezi natáčením prvního a druhého dílu Discopříběhu, kde hrála kadeřnici Jitku, jí zemřela dcerka Janička. Podle lékařů měla holčička slabší srdíčko. „Ráno jsem vstala a ona byla v postýlce mrtvá,“ svěřila se s nejhoršími momenty v životě Stránská.

Během následujících šesti měsíců jí navíc zemřeli také oba rodiče a bratr. Snažila se na tragédie zapomenout a s prvním manželem počít další dítě. Jenže čtyřikrát potratila a posléze snažení vzdala a rozvedla se. Před devatenácti lety pak našla štěstí po boku současného muže Pavla Hollitzera a stala se alespoň nevlastní maminkou jeho dcery. Přitom s Pavlem se znala už od šestnácti let.

VIDEO: Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video
Video se připravuje ...

Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život! TV Nova

První setkání proběhlo na návštěvě u babičky v Kralupech. „Už tenkrát se mnou chtěl chodit, jenže já jsem měla jinou lásku, studovala jsem na konzervatoři v Praze,“ vyprávěla Jarka s tím, že se pak několik let neviděli a oba si vzali někoho jiného. Po rozvodu se pak znova potkali. „Šla jsem si koupit baterky, on vlastnil krám s elektronikou, a najednou přeskočila jiskra,“ doplnila herečka.

 

Fotogalerie
40 fotografií