Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Válka televizí o seriálové diváky vypukne o víkendu naplno: Dlouhý jde po krku Norisové!

/
  • Boj o diváka právě začíná!
    24. srpna 2017 ● 20:26

    Už je to tady! Prázdniny končí a televize tasí své seriálové zbraně. Trhne více diváků Michal Dlouhý (48) jako kapitán Exner, nebo Soňa Norisová (43) coby kapitánka Jana Vinická z Policie Modrava?!

  • 1.

    KAPITÁN EXNER

    Vraždy nejen v zoo

    Už tuto sobotu startují kriminální případy, které bude řešit kapitán Exner se svým týmem. „Příběh osamělého mrtvého muže v zoo bude velkým oříškem i pro zkušeného Exnera,“ prozradili tvůrci nového seriálu. Kriminálka s Michalem Dlouhým a sexy Vicou Kerekes (36) je hlavním lákadlem pro diváky televize Prima, která si slibuje rekordní sledovanost. Druhý díl Příběhu osamělého mrtvého muže odvysílá Prima hned druhý den. Poté už poběží seriál na obrazovkách komerční televize každou neděli, tedy v přímém střetu s »Modravou «.

    Seriál Kapitán Exner
    Autor: FTV Prima, TV Nova, ČT

    Vysílá: FTV Prima

    Start: sobota a neděle 26. a 27 srpna ve 20:15.

  • 2.

    TRAPNÝ PADESÁTKY

    Jak žít naplno i po padesátce

    V pokračování komediálního seriálu Trapný padesátky režiséra Michala Vajdičky (41), který vznikl podle scénáře spisovatelkyIreny Obermannové (55), se v hlavních rolích znovu objeví Pavla Tomicová(55), Alena Mihulová (52) a Klára Melíšková (53). „Ale jestli tam byl někdo trapný, tak já. Muž, který je machistický trouba. Nic trapnějšího neexistuje, práci na tom pitomci jsem si užil,“ uvedl ke své roli Standy Václav Kopta (52).

    Seriál Trapný padesátky
    Autor: FTV Prima, TV Nova, ČT

    Vysílá: Česká televize

    Start: pondělí 28. srpna ve 21:00

  • 3.

    SOUDCE A.K.

    Strach o život a likvidace mafiánů

    Kdepak civilní spory! Teď na soudce Adama Klose čekají skutečně velké případy. První kauza trestního soudce Adama Klose je o lásce – o takové, která zabíjí. „Teď se už bude moje postava obávat i o život. Soudit budu velké mafiány i vraždy,“ slibuje představitel hlavní role David Švehlík (45).

    Seriál Soudce A.K.
    Autor: FTV Prima, TV Nova, ČT

    Vysílá: Česká televize

    Start: pondělí 28. srpna ve 20:00

  • 4.

    POLICIE MODRAVA

    Exhumované mrtvoly i akční scény

    V nové sérii o vyšetřování týmu kapitánky Vinické v podání Soni Norisové tvůrci přitvrdí. „Hned v prvním dílu diváci uvidí jednu z nejnáročnějších scén celého natáčení – velkou autonehodu,“ prozrazují. „Přípravy na tuto scénu byly několikaměsíční. Samotné natáčení trvalo skoro celý den, scéna v seriálu má přitom necelých deset sekund,“ dodávají na Nově. A to není vše. Na diváky čeká i exhumace mrtvého a další překvapení. Pro šumavské vraždy si Nova ve schématu vyhradila nedělní večery.

    Seriál Policie Modrava
    Autor: FTV Prima, TV Nova, ČT

    Vysílá: TV Nova

    Start: neděle 27. srpna ve 20:20

  • 5.

    SPECIALISTÉ

    Boj o spravedlnost

    Už v pondělí se na obrazovce poprvé objevili noví Specialisté v čele s Davidem Prachařem (58). Kromě vyšetřování řeší také radosti a strasti soukromého života. Zajímavostí Specialistů je i fakt, že se odehrávají v reálných scenériích Prahy. O spravedlnost se po boku Davida Prachaře starají Zuzana Kajnarová (35), Jakub Štáfek (27) aMarek Adamczyk (29).

    Seriál Specialisté
    Autor: FTV Prima, TV Nova, ČT

    Vysílá: TV Nova

    Start: pondělí 21. srpna ve 20:20

  • 6.

    PRVNÍ REPUBLIKA

    Násilí i nové lásky

    Fanoušci rodinné historické ságy se konečně dočkali její druhé série. Nové příběhy ze života rodiny Valentů budou plné zvratů. „Návratem Jaroslava Valenty v podání Jiřího Vyorálka se začnou odehrávat nečekané zvraty v celé rodině,“ prozradili z Kavčích hor. „Děj bude mnohem dynamičtější a akčnější,“ popisují scenáristé druhou řadu První republiky. Nebude chybět krev, bitka o čest a také o lásku, dočkáme se i vraždy a přibudou nové postavy.

    Seriál První republika
    Autor: FTV Prima, TV Nova, ČT

    Vysílá: Česká televize

    Start: pátek 8. září ve 20:00

    VIDEO: Krásné kostýmy ze seriálu První republika si můžete prohlídnout zblízka

    Video
    Video se připravuje ...

    Krásné kostýmy ze seriálu První republika si můžete prohlídnout zblízka Adam Balažovič/BPŽ

    Fotogalerie
    26 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy