„Máme dva byty a Olda bydlí v jednom z nich. Občas se ukáže ve společném domě,“ řekla herečka a tím dala jasně najevo, že šli od sebe. Podle informací Blesku Křížová prý Víznerovi odmítla tolerovat další úlety a sbalila mu kufry. „S rodinou už moc nejsem. Není pravda, že bych se už úplně odstěhoval,“ odpověděl Vízner na dotaz, zda opustil dům v Horoměřicích, kam jezdí za svými dětmi Anežkou (16), Albertem (14) a Františkem (9).

Herec, který se rád otočí za každou sukní a jeho citový život nebyl nikdy moc stabilní, se teď ale podle všeho »zbláznil« a pálí za sebou všechny mosty. „Zamiloval se do čtyřiadvacetileté holky, úplně propadl jejímu kouzlu,“ prozradili jeho kolegové z Divadla Rokoko, kde údajně pracuje i jeho nová láska. Dvacetiletému vztahu s Křížovou, který prošel několika krizemi, je tak definitivní konec.

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Poznali se roce 1997 v Divadle Ungelt, kde spolu zkoušeli představení Sylvie. Olda se o krásnou tmavovlásku okamžitě začal zajímat a tehdy pětadvacetiletá Vendulka mu podlehla. „Imponovala mi na něm určitá svobodomyslnost, spontánnost, velká bezprostřednost. Je trochu blázen… I jako herec byl pro mě velmi inspirativní. A na svůj věk jako by byl v něčem nevyzrálej, klukovskej. Bez pózy. Prostě velmi složitej člověk,“ popsala v jednom z dřívějších rozhovorů, čím ji okouzlil.

„Myslím, že to byl osud, zasáhl mě Amorův šíp,“ vzpomíná herečka, která to s Víznerem nikdy neměla jednoduché. „Jako každej jinej vztah i náš prochází permanentně nejrůznějšíma zkouškama... Člověk by se měl naučit odcházet, opouštět, odpouštět a nezatrpknout,“ byla přesvědčená ještě před lety. Ale jeho údajné nevěry byly stále tématem číslo jedna.

Před čtyřmi lety si Vendulka nechtěně přečetla SMS zprávy Víznera a jeho milenky. Práskla do stolu, sbalila mu věci a vyhodila ho. Poté mu ale přece jen kvůli malým dětem odpustila a on začal sekat latinu a budovat rodinné hnízdečko za Prahou. Situace se na nějaký čas zklidnila a Vendula svého partnera chválila, jak je šikovný. „Olda je velice zručný,“ řekla o něm. Herec prý na domě odvedl kus práce a jeho polovička mu ochotně vyvařovala. „Oldřicha nejvíc potěším čerstvým pečivem,“ říkala. Trpělivost jí došla až nyní, když Vízner na stará kolena opět ztratil hlavu.

Zajímavý je vztah Křížové a bývalé manželky Víznera Jany Šulcové (70). Po různých slovních přestřelkách se z nich staly kamarádky a Šulcová dokonce občas Vendulce pomáhá hlídat děti! A jak vzpomíná na svého bývalého Jana dnes? „Byl tehdy velice milý a charismatický,“ přiznala Šulcová, proč Víznerovi také podlehla a stala se jeho manželkou. Rozvod s ním byl dramatický a dnes svého rozhodnutí nelituje.

Fotogalerie
23 fotografií