Vízner se nechal přemluvit a v pořadu Můžu dál na TV Barrandov dnes ukáže svůj mlýn. „Já jsem viděl jednou jeden krásný film, kde umřel mladý tatínek a oni mu vykopali na zahradě díru a podle stromu, který mu patřil podle Keltů, vybrali strom, zasadili a nasypali tam ten popel,“ svěřil se herec s tím, že přesně to, by chtěl také.

„My jsme teď stejným způsobem pochovávali dědu na Šumavě a lidi říkali, že to byl ten nejkrásnější pohřeb, protože on tam zůstane a roste,“ prozradil moderátorovi pořadu Aleši Cibulkovi (40).

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Moderátor tedy neváhal a k 70. narozeninám Víznerovi koupil modřín. „Ten strom se určuje podle data početí, odečetl jsem 9 měsíců a nevyšlo to. A pak jsem ještě přidal týden a vyšlo to, nejdřív to byl jiný strom a to jsem si říkal, že to nejsem já, ale pak vyšel modřín a to jsem si říkal, že jsem rozhodně já,“ prozradil Oldřich na své chalupě, kde rád tráví volný čas.

Historický mlýn si pořídil již v 70. letech s tehdejší manželkou Janou Šulcovou (70). „Mlýn vyhořel někdy v 18. století a na tom původním byl postavený tento. Ten původní byl menší a mrzí mě, že nevím, jak vypadal,“ dodal herec. Má ale také trochu smůlu. V merku ho totiž mají zloději. „Byl jsem vykraden mockrát. Počítal bych to i na stovky. To se mi neříká dobře. To bylo neskutečný, tolik věcí,“ dodal s tím, že zlodějům i nechával otevřeno, aby zbytečně nic neničili, nakonec ale ani to nezabralo.

Fotogalerie
39 fotografií