Když Rozálie Víznerová zakládala spolu se svou maminkou, slavnou herečkou Janou Šulcovou agenturu Família, chtěla, aby početná rodina byla zase pohromadě. Alespoň na divadelních prknech! A tak trochu také, aby maminka, která zrovna byla na volné noze, měla stálé angažmá. „Přispělo k tomu všechno dohromady. Já končila mateřskou a do reklamy, kde jsem doposud pracovala, jsem se vrátit z časových důvodů už nemohla. A máma byla na volné noze. Tak jsme si řekly, proč to nezkusit? No a měly jsme štěstí na dobrý scénář ke hře Neila Simona Velký holky nepláčou. Máma v ní dostala hlavní roli, hra měla a dodnes má velký úspěch, no a tak agentura funguje radostně dál,“ řekla v rozhovoru pro deník Aha! Rozálie.

 V rodinném spolku vystupuje opravdu celá rodina. Dokonce i současná partnerka Oldřicha Víznera Vendula Křížová!  Šulcová, která v 80. letech patřila mezi naše nejúspěšnější a nejkrásnější herečky, si po rozchodu se záletným Víznerem sáhla na úplné dno. Teď už je však rodina zase zadobře a Šulcová si se současnou exmanželovou partnerkou výborně rozumí! Dokonce prý měla radost, že spolu budou vystupovat na jevišti!

„S Vendulou se skamarádily, a dokonce si rozumějí. Společně na otce nadávají,“ řekla v rozhovoru Rozálie. „A co na tom, že můj otec byl nejdřív mámy a potom Venduly? Že se rozvedli, to je jedna věc. Mají ale spolu dvě dcery. A to je přece pouto velmi silné. A potom – mít v rodině tak skvělé herce, byla by hloupost je neobsadit. Přineslo to jediný problém. Když jedeme všichni na zájezd, nemá kdo hlídat děti. To bylo ale hlavně ze začátku, dnes už jsou velké a hlídají se samy,“ řekla v rozhovoru pro deník Aha! Rozálie Víznerová.

Fotogalerie
10 fotografií