Firmy už pomalu ale jistě dokončují jak interiérové, tak exteriérové práce a roubenka v Doubici získává svou finální podobu. Již v řádu dní by mohla být vhodná k nastěhování. Kdo v malebné chaloupce ale nakonec bude bydlet?

Ještě na podzim Karel Gott (77) rezolutně tvrdil, že ji prodá... V poslední době to tak ale moc nevypadá. Chaloupka je stále psaná na Gottovu tchyni Blanku Krejčí (66) a stále tedy patří Gottově rodině. Žádné kroky směrem k prodeji navíc nejsou známé.

„Očekáváme, že tady budou trávit většinu léta, když se rekonstruuje střecha a podkroví na Bertramce a rodina je kvůli tomu v pronajatém bytě,“ shodují se sousedé Karla Gotta v Doubici.

„Pan Gott se nebude k tématu Doubice už vyjadřovat, je to jeho soukromá záležitost,“ opakuje dokola už několik měsíců jeho mluvčí Aneta Stolzová. Plány rodiny a další osud pozemku i se stavbou tedy nejsou známé.

„Naše původní nadšení mít roubenku v severních Čechách se změnilo ve velké zklamání. Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem. Roubenka pro nás ztratila původní smysl odpočinku, stalo se z ní místo jakési atrakce. Proto jsme se rozhodli, i s ohledem na místní obyvatele a jejich klidné žití v obci, že pozemek s nedokončenou stavbou prodáme,“ napsal loni na podzim Gott.

V současné době můžete v Praze navštívit unikátní výstavu Gottovy kariéry.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott rozdával podpisy na lodi: Na fanoušky si pořídil nové fixy! Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií