Luxusní rozmazlování Trumpové začalo hned v pondělí jejím příletem, kdy ji do vyhlášeného pětihvězdičkového hotelu v centru Prahy vezl Rolls-Royce. „To, že mělo letadlo zhruba 40 minut zpoždění, jí vykompenzovala obrovská kytice na přivítání hned na letišti,“ prozradil Blesku očitý svědek.

Ivana do hotelu dorazila okolo druhé hodiny a osobně ji přivítalo vedení hotelu. Na sobě měla výrazný kostýmek a tradiční vyčesaný drdol.

A protože je miliardářka zvyklá na hýčkání, byla podle toho i ubytovaná. Luxusní apartmá River Suite, jak se hotelový pokoj o rozloze běžného třípokojového panelákového bytu jmenuje, nabízí neskutečný výhled na řeku Vltavu, Malou Stranu, Pražský hrad nebo Karlův most a jedna noc v něm stojí 59 000 korun.

Po krátkém odpočinku a převlečení do jiného outfitu vyrazila po sedmé hodině na večeři. Opět nasedla do luxusní limuzíny a ta ji odvezla na nedaleké vyhlášené restaurace U Prince, kde povečeří s přáteli.  

DALŠÍ INFORMACE Z TAJNÉ CESTY IVANY TRUMPOVÉ DO ČESKA NAJDETE
V TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU BLESK

Co jste o Ivaně možná nevěděli?

– Jako rodačka ze Zlína se jménem Ivana Zelníčková se proslavila jako závodní lyžařka

– V roce 1990 byla v USA vyhlášena hoteliérkou roku

– Její majetek čítá desítky miliard korun

– S Donaldem Trumpem mají tři děti, Donalda jr., Erica a Ivanku a osm vnoučat

– Její 90letá maminka Marie žije ve Zlíně, ale dodnes tráví šest měsíců z roku právě u své dcery.

VIDEO: Ivana je exmanželkou Donalda Trumpa.

Video
Video se připravuje ...

Ivana a Donald v reklamě na pizzu youtube.com_ Las Vegas Time Machine /BPŽ

Odvoz za 10 mega!

O tom, že si miliardářka zaslouží jen to nejlepší, svědčí i kára, kterou měla v Praze k dispozici. Vozil ji Rolls-Royce Ghost Black Badge, jehož cena se pohybuje okolo 11 milionů korun. Odvíjí se totiž od luxusních detailů. Například jen koberečky z jehněčí vlny stojí 35 000 Kč.

Fotogalerie
32 fotografií