Blesk totiž vypátral 29letou Veroniku z Prahy, se kterou fešný Radek od února 2016 žil. „Měli jsme normálně společnou domácnost, a v září mě dokonce požádal o ruku,“ přiznala Blesku dnes už bývalá snoubenka. „On to se ženami opravdu umí,“ dodala. 

Tehdy s prstýnkem a slavnostním přípitkem poklekl před Veroniku ve Vysokých Tatrách se žádostí o ruku. A ona řekla ANO. Vše nasvědčovalo tomu, že za pár měsíců bude svatba. Jenže místo veselky následoval rozchod! 

„Vánoce jsme trávili ještě spolu. Rozešli jsme se až po nich,“ přiznává. Radek jí už v té době vůbec nevěnoval pozornost a jí bylo jasné, že má jinou. Dnes už ví, že její sokyní byla o generaci starší zpěvačka Lucie Bílá.

VŠE O LUCII BÍLÉ A JEJÍM MILENCI ČTĚTE ZDE>> 

„Nemůžu mluvit za něj, ale jestliže už v roce 2015 k něčemu přemlouval paní Bílou, tak pak nechápu, proč mi říkal, že mě miluje, a proč mě žádal o ruku!“ rozčiluje se Veronika. Zpěvačka se totiž s Radkem seznámila v říjnu 2015 na obnovené premiéře Carmen a už tam si při letmém flirtu vyměnili telefonní čísla.

LUCIE BÍLÁ PROMLUVILA: PROČ SI MŮJ ANDĚL PLNÝ TESTOSTERONU ZMĚNIL JMÉNO? ČTĚTE ZDE!!! 

Nějakou dobu mezi nimi nic nebylo, ale zpěvačka nakonec podlehla a teď je ráda. „Je to anděl plný testosteronu, je nám spolu tak dobře. Má úžasný smysl pro humor a já se směju od rána do večera. Je krásné být milována,“ svěřila se TopStaru Bílá, která si mladšího muže stihla i nastěhovat k sobě do Otvovic. Jak její bydlení vypadá, se můžete předsvědčit na videu. Slavice totiž domů pustila štáb pořadu Můžu dál?.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Lucie Bílá? Ukázala své „orlí hnízdo“! TV Barrandov

Utěšoval milenec Lucii už ve chvíli, kdy se jí loni nepodařilo odzpívat koncerty k narozeninám a musela je na poslední chvíli zrušit? Podívejte se na vide!

 

Fotogalerie
210 fotografií