Domča pojede na Bertramku, má dárky pro tátu i holky. Myslím, že je to skvělá příležitost, aby se po tomto náročném roce s tátou usmířila,“ řekl Aha! zdroj z blízkosti Dominiky Gottové. „Ano, jsem doma, u maminky! A samozřejmě, že za tatínkem pojedu,“ potvrdila Blesku před Vánoci Gottová. „Co bylo, bylo. Život jde dál, pro nás oba byl tento rok přelomový,“ uzavřela celou hádku s Gottem Dominika.

Neshody mezi Gottem a Dominikou nastaly, když se dozvěděla, že všechen svůj majetek zpěvák nechal přepsat na manželku Ivanu a jejich dcerky. Dominiku a Lucii vynechal. „Strašně se jí to dotklo, protože de facto ji a Lucku obešel. Přitom holky se o něj zajímají, mají ho rády,“ řekl kamarád Dominiky. „Tatínek si nepřeje, abych rodinnou situaci jakkoli komentovala pro média,“ dodala k tématu na jaře Gottová.

Dominika Gottová se letos po ročním pobytu v rodném Česku vrátila zpět ke svému bývalému příteli, finskému muzikantovi Timovi Tolkkimu (50), od něhož odešla v době jeho boje s maniodepresemi. Ty se ale zmírnily, a tak k němu opět našla cestu.

Fotogalerie
10 fotografií