Manžel Simony v roce 2005 bojoval s rakovinou a přišel kvůli tomu o oko. Ona přitom stála po boku a nepřestávala doufat v jeho uzdravení. Starosti jí ovšem přidělával i stav jejich geniálního syna Damiána (22), u kterého se ve 13 letech naplno projevil autismus, konkrétně Aspergerův syndrom, schizofrenie a paranoia.

„Jako by dostal mrtvici, najednou přestal mluvit, uzavřel se do sebe a přestal komunikovat. Zhoršil se ve škole, namísto jedniček začal nosit pětky. A to za věci, které věděl, jen je nedokázal říct,“ vzpomíná nešťastná máma.

Problémy vyvrcholily, když se zamiloval do jedné spolužačky. „Svou náklonnost jí dával najevo tak, že si k ní stoupnul a jen na ni koukal. Bylo to šílené, choval se jako blázen,“ popsala herečka a dabérka Lorelai ze slavného seriálu Gilmorova děvčata.

Měl záchvaty agrese, bil ji, byl nebezpečným všem kolem sebe i sobě. A tak měla syna od jeho 14 let tři a půl roku po nemocnicích, než se zklidnil...

A jako by toho trápení pořád neměla dost, zaútočila na jejího muže Zdeňka před třemi roky zákeřná choroba znovu! „Lékaři nás varovali, že se rakovina může vrátit do jater. A to se také stalo. Tři roky se nám společně dařilo s tou mrchou bojovat, ale v neděli večer Zdeňkovi klesl cukr v krvi, upadl do kómatu a musel být převezen do nemocnice, kde následně zesnul,“ svěřila se Blesku plačící Simona.

VŠE O SIMONĚ POSTLEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
29 fotografií