Mám to za sebou a cítím se dobře,“ vzkázal včera Gott ze Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí, kde leží na klinice hrudní, břišní a úrazové chirurgie. Další podrobnosti k zákroku zpěvák ani jeho mluvčí Aneta Stolzová neposkytli. Blesk ale z důvěryhodných lékařských zdrojů ví, že Karlovi odstraňovali provizorní zakončení trávicího traktu, které měl od loňské náhlé příhody břišní. Během ní mu lékaři objevili rakovinu mízních uzlin (tzv. Non-Hodgkinův lymfom) a cílená onkologická léčba tehdy musela mít přednost. Pondělním zákrokem je podle Gottovy mluvčí léčba definitivně ukončena.

Bílá narazila na Ivanu

Mlčení okolo zdravotního stavu zpěváka, který v nemocnici na kapačkách antibiotik čekal, až bude moci na operaci, znepokojilo řadu jeho kolegů. Ti podle informací Blesku bombardovali jeho ženu Ivanu Gottovou (40), protože sám Mistr telefon v nemocnici nemá zapnutý.

Telefonovala jí například Lucka Bílá, která má o Slavíka obavy! Jenže moc nepochodila. Dočkala se stejné odpovědi jako všichni ostatní. Tedy že Karla čeká operace, ale čeho přesně se týká a kdy proběhne, zůstalo bez odpovědi,“ řekl Blesku ještě v pondělí ráno blízký zdroj z okolí Karla Gotta.

Netroufám si telefonovat přímo Kájovi, protože potřebuje klid a to já respektuji! Proto jsem v kontaktu s jeho ženou,“ potvrdila Blesku bez bližších podrobností Bílá.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!

VŠE O LUCII BÍLÉ NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!

VŠE O IVANĚ GOTTOVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
13 fotografií