Zpěvák Karel Gott se v uplynulém týdnu zmínil, že ho čeká operace, při které mu lékaři vrátí do původního stavu zakončení trávicího traktu. Proto nastoupil do Všeobecné nemocnice na Karlově náměstí. „Držte mi palce,“ vzkázal fanouškům.

Dcera Zlatého slavíka Dominika je nyní ve Finsku, protože se vrátila ke svému expříteli Timovi Tolkkimu (50), o svém otci ale zatím nemá skoro žádné zprávy. „Mám o tátu strach, ale pevně věřím ve specializaci lékařů a také v to, že operaci bedlivě k jeho věku a stavu zvážili,“ řekla deníku Aha! Dominika. „Jen mám velmi málo informací. Musím se spoléhat na tátovy nejbližší, až mi zatelefonují nebo napíší, jak vše dopadlo. A pak budu šťastná, až mi zavolá sám táta. Držím mu moc palce a doufám, že při něm opět stojí Bůh,“ dodala s vírou.

Karel Gott je v nemocnici od čtvrtka. Podle německého listu Bild měl být operován v pátek, ale zpěvákova tisková mluvčí Aneta Stolzová tuto informaci v pátek odpoledne vyvrátila. „Uvádím, že pan Gott dnes operován nebyl. Až bude po operaci, sami budeme veřejnost informovat. Do té doby, z důvodu ochrany soukromí pana Gotta a jeho rodiny, nebudu poskytovat další informace,“ uvedla.

VŠE O KARLU GOTTOVI A JEHO ZDRAVOTNÍM STAVU ZDE!

Fotogalerie
25 fotografií