Po celý rok Dominika Gottová žila v bytě, který jí financoval její otec Karel Gott, a otevřela si kosmetický salón. Svému otci Karlu Gottovi byla velkou oporou, když se léčil z rakoviny mízních uzlin.

Jenže Dominice se začalo stýskat po životě na severu Evropy a hlavně po bývalém příteli Timovi. A tak se k němu vrátila. „S Timem jsou opět spolu! Dominika se k němu postupně vracela několik měsíců, teď už je ve Finsku znovu jako doma. V Praze má ještě kšefty v kosmetickém salonu, kvůli kterým vždy na několik dní létá domů, jinak je ale většinu měsíce ve Finsku,“ řekl Nedělnímu Aha! důvěrný kamarád Gottové, který si nepřál být jmenován.

Dominika nechce svého otce, který právě podstupuje rehabilitace, svým soukromím zatěžovat. Proto se do Finska vrátila v tichosti. „Neviděla se s tátou skoro měsíc. To Karla mrzí, protože si za ten rok zvykl na to, že je jeho nejstarší dcera tady. Že jí může zavolat, zajít s ní na oběd nebo večeři a popovídat si,“ sdělil Dominičin kamarád.

Zpěvákovi je sice líto, že se s dcerou tak často nevídá, ale už před časem tušil, že Dominika je přelétavý pták. „Podívejte, u Dominiky není nikdy nic nastálo! Je to cestovatelka, nevydrží na jednom místě. Už jsem si na to u ní zvykl,“ řekl nedávno Karel. Ten loni zároveň své dceři vyčetl, že utekla od nemocného Tima, který několik let bojoval s maniodepresemi.

Fotogalerie
14 fotografií