„Před časem se nějaká paní rozhodla, že je moje matka. Poslala mi rodný list, který měl dokázat, že jsem adoptivní. Prý ať se moji rodiče mezi ni a mě nepletou,“ svěřila se Lucie v jednom z rozhovorů.

Díky tomu také vyšla na světlo světa informace, že Lucie jako malá trpěla vykloubeným kyčelním kloubem a strávila dětství přikšírovaná ve strojku. „Nedovedete si představit, co to udělalo s mojí maminkou,“ vysvětlovala totiž zpěvačka, která se narodila jako Hana Zaňáková. „Omlouvala se mi! Říkala: Haničko, prosím tě, promiň, já jsem tě první dva roky vůbec nefotila, protože jsi byla přikšírovaná na strojku a já jsem se styděla a nechtěla jsem tě takhle vidět. Vyfotila jsem si tě, až když tě z toho strojku sundali...“ prozradila Bílá.

Ta už dnešní jubileum bohužel oslaví bez milované maminky Hany, která před časem zemřela. Oporou jí zůstává syn Filip a bratr Karel Zaňák s rodinou, protože partner Lucii v životě opět chybí...

Co je luxace kyčlí?

Vrozená luxace kyčlí, tedy vychýlení nebo vykloubení kyčelního kloubu, je častá vrozená vada s různou závažností. Její podcenění nebo zanedbání může způsobit poruchy páteře, stereotypu chůze a předčasný vznik artrózy. Léčení spočívá v napravení a znehybnění kloubu. V naší populaci se onemocnění vyskytuje asi u 5 % dětí, při současné porodnosti se tak ročně léčí na 5000 dětí. Častěji jsou postiženy dívky vlivem hormonu relaxinu, který způsobuje vyšší mobilitu kloubu.

Video
Video se připravuje ...

Bílá vyplenila Talent! Finalisté mají zpívat na jejích narozeninách! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Bílá a Štaindler jsou Addams family! Čeká nás morbidní podívaná... Jan Jedlička, Kristýna Léblová

Fotogalerie
8 fotografií