Bývalý ředitel Divadla Pod Palmovkou Petr Kracik má 6 dětí, zplodil je ale se čtyřmi různými ženami. Rozvodem si na konci roku prošel již potřetí. Přesto Kostková odmítá, že by rozpad manželství způsobily nevěry. „Není za tím nikdo třetí. Ani z jedné strany,“ tvrdí Tereza a vysvětluje, že se sice s Petrem snažili udržet rodinu, ovšem nefungovalo to. Zřejmě je tak nakonec přece jen dohnaly problémy, které bývalí manželé měli už od roku 2013, kdy žili pár měsíců odloučeně.

Rozvod po devíti letech si Kostková a Kracik, kteří spolu mají syna Toníka (9), odbyli v tichosti už na konci minulého roku. Teprve nedávno však Tereza vyšla s pravdou ven a životní zlom okomentovala takto: „Po upřímném oboustranném pokusu jsme se na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu. Na konci roku jsme to potvrdili i oficiálně.“

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková o svém rozvodu: Jsou věci, které se nemusejí držet pořád! Petr Macek, Petr Soukup,Jan Brunclík, Markéta Reinischová

Dcera hereckého manželského páru Petra Kostky (77) a Carmen Mayerové (71) ovšem rozhodně není jedinou slavnou ženou, které režisér zlomil srdce. Kvůli Tereze ostatně opustil herečku a dabérku Veroniku Gajerovou (53), po jejímž boku žil Kracik dlouhých 17 let a má s ní dvě děti – Kryštofa (18) a Elišku (14). Gajerové sliboval i svatbu v kostele, místo toho ji ale nějakou dobu podváděl s Kostkovou.

„Petr mi nic neřekl, ale já tušila, že se něco děje. A v momentě, kdy jsem začala víc pátrat, jsem se začala i více dozvídat. Asi nejhorší na tom bylo to jeho lhaní, mlžení, že od nás několikrát odešel a zase se vrátil, až jsem nakonec řekla dost,“ svěřila se před časem Veronika v rozhovoru pro magazín Ona Dnes.

Nyní už je sice ráda, že se záletného partnera zbavila, ovšem v době, kdy si Kracik v prosinci 2006 nakonec místo ní vzal v kostele sv. Antonína na Strossmayerově náměstí její tehdejší sokyni v lásce Kostkovou, ji to pořádně zabolelo. Dokonce natolik, že Tereze poslala vzkaz: „Opustí i tebe! Vzpomeneš si na mě!“ Až mrazí z toho, že se její předpověď v podstatě naplnila.

Osudový vztah s Kracikem kdysi prožila také herečka Vilma Cibulková (52). Ona byla tehdy na škole a on byl ženatý, ale i tak se dali dohromady a Cibulková dokonce otěhotněla. Rozhodla se jít na potrat a měla prý od té doby noční můry o dětech. Sáhla si kvůli tomu na život, Kracik ji však naštěstí stačil smrti vytrhnout. „Zachránil ji a pak se rozvedl. Ale ona utekla s pověstí rozvracečky cizích manželství do náruče jiné, opět ženaté,“ napsala o sobě Vilma během protialkoholní léčby, kterou podstoupila v Bohnicích.

Další pomyslný zářez na pažbě známého sukničkáře tvoří Kateřina Macháčková (66), kterou asi nejvíc proslavila role učitelky Králové v seriálu Život na zámku. Dcera geniálního herce a režiséra Miroslava Macháčka (†68) už dlouhé roky žije bez partnera. Proslýchá se, že za její samotu může právě dávná nešťastná láska ke Kracikovi.

„To je kdysi, někdy před lety, já se o tom nechci zpovídat zrovna dneska,“ odbyl režisér deník Aha! po telefonickém dotazu na Macháčkovou. Sama herečka toho také mnoho neřekla a i po letech mlží. „Tak to nevím, kdo na tohle přišel, nechápu,“ podivila se jen.

Fotogalerie
11 fotografií