Zkrátka ideál. Alespoň to tak navenek vypadá. Tanečník Marek Dědík a jeho přítelkyně Tereza Dědičná se v rozhovoru pro magazín MF Dnes svěřili, jak to mezi sebou mají. Aférka, kterou způsobil ovíněný tanečník po finále StarDance, kdy se líbal s mužem, jejich vztahem zřejmě neotřásla.

„Když jsem viděla Marka tančit poprvé, byli jsme oba úplně jiná věková kategorie. On už byl v dospělých, zatímco já šla z juniorů do mládeže,“ uvedla Tereza s tím, že k Markovi vzhlížela, byl pro ni totiž velkým vzorem.

V tu chvíli by ji určitě nenapadlo, že za pár let bude se svým idolem sdílet domov a život. „Zatím bydlíme v pronájmu, ale chceme si pořídit byt. Rozhlížíme se a hledáme. Co se týče vkusu, naprosto se shodneme. Stačí, abychom do nějakého bytu vešli, podívali se na sebe, a víme,“ promluvil Dědík o jejich naprosté sehranosti.

Tomu, že si mezi sebou vybudovali pevný vztah, nasvědčuje také to, že líbačka s chlapem a ani mnoho hodin strávených v přítomnosti krásné Jitky Schneiderové při trénincích na StarDance vztah nijak nenarušilo. „Proč jsem nežárlila? Protože jsem tancování zažila sama. Ale chápu, že člověku mimo obor to může připadat až příliš intimní, když se partneři při tréninku navzájem pořád tak „osahávají“ a tráví spolu tolik času,“ dodala Tereza.

Pětinásobný mistr České a Slovenské republiky v latinskoamerických tancích a bývalá dvojnásobná mistryně České republiky mládeže v latinskoamerických tancích spolu mají velké plány. Chystají vlastní taneční show.

Fotogalerie
12 fotografií