Po dlouhých 37 letech viděl svou dceru herec Petr Oliva, kterého momentálně vídáme v Ordinaci v růžové zahradě 2 jako podplukovníka Kalinu.

„Byla jsem teď na jedné akci s mámou a shodou okolností tam byl i Oliva. Pozdravili jsme se a to je tak vše,“ popsala deníku Aha! Adéla setkání se svým otcem.

Herec svou dceru Adélu viděl naposledy, když jí byl pouhý rok. „Utekl od nás asi rok po svatbě. Za jinou,“ řekla deníku Aha! Adélina matka, herečka Regina Rázlová (68).

Poté, co Oliva opustil rodinu, následoval zdlouhavý rozvod a Adéla po něm byla pro svého otce tabu. Herec ani netušil, jaká krásná žena z jeho dcery vyrostla, že vystudovala malířství ve Francii a vzala si tam za manžela geologa, s kterým vychovává tři děti.

Oliva s dcerou nenavázal kontakt ani poté, co se přestěhovala do rodinného domku k matce do Stránčic. „Pouta se nějak přetrhala,“ řekl tehdy deníku Aha! herec.

Teď se konečně po dlouhé době s otcem viděli, ale zda se setkají znovu, není jisté. „Praha není tak malá,“ řekla Adéla deníku Aha!. Telefonní čísla si však s otcem nevyměnili.

Fotogalerie
6 fotografií