Dcera herců je abstraktní malířka. Od maturity žije ve Francii, domů ale jezdí často. A protože je teď zrovna u matky ve Strančicích, zeptali jsme se Olivy, českého Pierre Richarda nebo Bodieho z Profesionálů, jestli už se s Adélou viděl. „K tomu opravdu nemám co říct,“ spustil okamžitě nevrle. Pak ale dodal: „Vždyť jsem ji neviděl snad pětatřicet nebo více let.“ Proč? „Pouta se prostě nějak zpřetrhala,“ odpověděl herec, který se stal známým díky seriálům Třicet případů majora Zemana, Okres na severu a v současné době ho můžeme vidět v Ordinaci v růžové zahradě.

Dceři byl rok

Jak se Nedělní Blesk dozvěděl od svého zdroje, pouta se sice přetrhala, ale mohl za to Oliva. Když se s Rázlovou poprvé potkal v kladenském divadle, byl ženatý. Do Reginy se ale zamiloval a rozvedl se. Hned po rozvodu ji pojal za svou druhou ženu. Manželství ale trvalo velice krátce. Když byl Adéle rok, Oliva se zakoukal do herečky Dagmar Čárové (55) a s Reginou se rozvedl. Dagmar si posléze vzal a Adélu od té doby neviděl. „Nepřála si, aby se s dcerou stýkal. A on ji poslechl,“ pokračoval zdroj Nedělního Blesku.

Obvinění

Přitom Adéla by si s otcem jistojistě ruku ráda podala. Jenže Olivu ani nezajímá, jak se má, jak se jí daří, a že je díky ní už trojnásobným dědečkem. Anebo že by jeho syn Pavel (27), kterého má s Čárovou, mohl být pyšný na nevlastní sestru, která má se svými obrazy úspěch ve světě. „Opravdu se o tom už nechci bavit. Zeptejte se její matky, proč to tak je,“ svalil Oliva veškerou vinu raději na Rázovou.

Fotogalerie
7 fotografií