Nejvíce si to užíval právě Honza. Danu měl totiž celou dobu nebezpečně blízko u těla. Herečka dorazila do holešovického ateliéru o hodinu dřív a nastalo líčení a krocení její bujné hřívy. Nápad, že bude sedět Čenskému za krkem, se jí líbil, i když pohodlí si během focení moc neužila.

„Nejdřív si to raději vyzkoušíme, než se převleču do šatů, jestli to vůbec půjde, a uneseš mě,“ chopila se seriálová primářka Zdena Suchá organizace. Čenský se ovšem nezalekl a hodil si ji na záda jako čert Káču.

„To půjde...,“ usmíval se. „Sice to teď trochu vypadá, jako že jsi mě naložil a jdeme z mejdanu, ale dobrý,“ smála se herečka.

Připravené schůdky, nádherná Dana a princ ve smokingu. Dokonalé... ... až na tu výšku! Dana se svými 162 centimetry byla i na schůdcích stále oproti 189 centimetrům Honzy Čenského maličká a nemohla se na jeho rameni udržet!

Nepomohl ani stůl, záběr k dokonalosti popostrčil až deseticentimetrový podpatek! Dana tak poslušně balancovala na jedné noze, což ale jako bývalá krasobruslařka a gymnastka dala s přehledem.

O tom, že si oba herci rozumí i mimo plac, nebylo pochyb. Když přišla na řadu další fotka, Honza si Danu přivinul a na návrhy, že by se k němu mohla otočit i čelem, protestoval. „Ne, takhle je to o moc příjemnější. Jen ji nechte, ať se tulí...,“ potutelně se usmíval.

Fotogalerie
8 fotografií