„S Dášou nemáme intimní poměr. Tvoříme pár, ale pouze hudební. Skvěle spolu pracujeme a jsme přátelé,“ svěřil Blesku zcela střízlivý Kaiser na popremiérovém večírku v pražském Divadle Kalich.

Dáša mě přivedla k hudbě a za to jsem nesmírně rád,“ dodal. Ona se o něm naopak vyjadřuje jako o osudovém muži. „Je to láska...,“ vzdychla Vokatá. Společné turné Kaiser uspěl jako hudebník natolik, že ho dokonce čeká zahraniční turné.

„S Oldou zanedlouho vyrážíme na turné po Spojených státech, kde budeme mít ve velkých městech čtyři koncerty. A pojede s námi i Jiří Lábus!“ odtajnila společné plány Vokatá.

Jenže tahle svérázná trojka nemá nic nazkoušeno. „Zatím žádná zkouška neproběhla, sladíme se nějak přímo před koncertem. A co bude dělat Lábus, se ještě uvidí...,“ smála se Dáša.

 

 Magor se obrací v hrobě: Dáša mezi pionýrkami!

Premiéra Ženy za pultem 2 se konala ve stejný den, kdy měl narozeniny další osudový muž Dáši Vokaté, básník Ivan »Magor« Jirous (†67). „Magor by z této hry měl obrovskou radost. Je třeba mladým ukazovat, jaký komunismus byl,“ míní Dáša.

Z čeho by však rozhodně radost neměl, bylo to, že se nechala fotit s pionýrkami v krojích, do kterých na premiéře v pražském Kalichu převlékli uvaděčky.

Fotogalerie
8 fotografií