Karela jeho opálená manželka, která byla s dcerkami Charlottkou (7) a Nellinkou (5) na dovolené u moře, nejprve před koncertem navštívili oslavu 10. narozenin O2 arény, na které zpěvák hýřil vtipem. „Doufám, že si na mě jako na gratulanta vzpomenou, až bude O2 arena slavit čtvrtstoletí,“ rozesmál desítky hostů Karel.

Šťavnatá kapela a balet

Karel a Ivanase pak z párty přesunuli do koncertního sálu, kde usedli v sektoru v blízkosti pódia a vychutnali si vyprodaný koncert Robbieho Williamse. Ivana pořizovala do mobilu fotografie a některé písně si také natáčela na video, Karel mezi tím bedlivě sledoval pečlivě připravenou show. „My jsme věděli, že jdeme na swingový program, který není složený z jeho hitů. Byla to nádherná obrovská a nákladná show se šťavnatou kapelou a baletem. Mělo to spád. Pochutnal jsem si na tom živém představení, na tom kontaktu s pódiem,“ řekl Blesku Karel.

Obdivuje manýry

„Až trochu jsem byl překvapený, že publikum v O2 areně jeho swingovou show vzalo. On má přece jen mnoho popových hitů, ze kterých nabídl jen dva a mnozí na ně určitě čekali,“ dodal Karel. „A víte, co je zajímavé? Když byla éra swingu, tak Robbie ještě nebyl na světě. A já obdivuji, jak přesto umí ty swingové manýry,“ dodal Karel. Ten si stejně jako Williams občas odskakuje od popu ke swingu. Naposledy to bylo na albu Sentiment, které vyšlo v roce 2011.