Starší Charlottka (7) má zatím více zkušeností, proto obsadila hlavní dětskou roli, ve které se alternuje s dcerou expremiéra Stanislava Grosse (44)
Natálkou (11).

Žárlivost sester

Přestože jsou sestry, jak se patří, mladší Nellinka (5) k Charlottce vzhlíží a dělá přesně to, co ona. Když minulý rok Charlottka pilně zkoušela muzikál Mata Hari, Nella uměla veškeré texty s ní. „Myslím, že tam panuje taková ta hezká sesterská žárlivost, kdy Nellinka dělá vše po Charlottce,“ řekl tehdy hrdý táta Gott.

Nella je kluk!

V divadle Hybernie byly Nellinčiny nevyřčené prosby vyslyšeny a získala malou, ale krásnou roličku. Hraje syna ševce. Z malé Gottové se tak během několika minut stal roztomilý chlapeček, který ovšem páchá na jevišti neplechu – malého krále s ostatními dětmi nacpe do pytle! Uvidíme, jestli holky »Gottovky« nebudou za chvíli slavnější než tatínek, který se zatím dme pýchou.

Premiéru jim vyfoukly »Grossovky«!

První premiéru muzikálu, která byla ve čtvrtek, odehrály dcery expremiéra Stanislava Grosse (4). Natálka (11) hraje a zpívá, zatímco její sestra Denisa (15) tančí v company. I ona bohužel získala pouze menší roli, hned na začátku je Denisa zastřelena. „Nechápu, po kom tento talent zdědily,“ divil se táta Gross.