V době, kdy Šteindlerová doprovází dceru Johanu (16) na golfovém turnaji ve Francii, tak do jejich domu (resp. jeho domu, který žena s dětmi užívá – pozn. Blesku) Šteindler vpadl. „To je jen jeho teror, který dělal celý život. On je nemocný člověk. Mohl tam jít kdykoliv a ne teď, kdy má jeho dcera náročný turnaj! Akorát ji rozhodil...,“ láteří až z daleké Francie hercova manželka s tím, že jeho chování nejvíce odnášejí děti.

Děti trpí

Syn Oliver (24) prý raději šel studovat do zahraničí, aby nebyl sporům přítomen. „Dcera, která je v pubertě, vším trpí. Johanka si přijde domů a na plotě visí plakát »NA PRODEJ«. On nemůže nic prodávat, pokud není vyřešené majetkovo právní vypořádání,“ díví se Šteindlerová.

Jde o prachy

Letité spory manželů stojí a padají s penězi. „Když jsem žádala o výživné, tak je jasné, že pět set korun na syna a dva tisíce na dceru, které donedávna posílal, jsou výsměch, když si za každý natáčecí den pan Šteindler účtuje honorář třináct tisíc korun,“ dodala exkluzivně pro Blesk.

Samotný herec se k rodinným sporům ani na druhý pokus nevyjádřil. „Teď nemohu, mám moc práce,“ odbyl Blesk po telefonu stejně jako včera.

Jak probíhá rozvodová bitva?

- Vztah Milana a Jany se vyhrotil v roce 2008, kdy byl herec obviněn z toho, že zbil tehdy 16letého syna Olivera.

- Ze Šteindlerovy strany padlo i nařčení, že mu během manželské krize žena poleptala penis lepidlem!

- Manželka u soudu požadovala výživné na sebe a na děti ve výši přes 100 000 Kč.

- U soudu Šteindlera obvinila, že napadal a obtěžoval dceru!

- Herec požadoval střídavou péči na děti, ale neuspěl.