„Do domu se nastěhoval milenec jeho ženy. Jedná se o movitého podnikatele jménem Karel Týra, kterému paní Šteindlerová dala oblečení po svém manželovi a on je nosí!“ prozradil Blesku zdroj z hercova okolí a svoje tvrzení podložil snímky z jejich společné dovolené. Jakmile se to Šteindler dozvěděl, přijel se do svého domu přesvědčit na vlastní oči. A pak začal jednat!

Vzkaz na klobouku

„Milan se rozhodl odvézt své památky. Zejména po svých rodičích. Oblečení, včetně klobouku z představení v domě nechal. A nechal na něm vzkaz – hodně štěstí,“ pokračoval zdroj Blesku.

Šteindlerová přitom včera řekla, že v domě už žádné věci nemá, neboť si vše odvezl už dávno: „Jeho tam už není nic...“

Uražený Šteindler: Vloupání? Hloupost!

Herec se brání nařčení, že se do domu vloupal. „Taková tvrzení považujeme za urážlivá. Domníváme se, že není možné vloupat se do vlastního domu,“ sdělila Blesku advokátní kancelář Skácel, která ho zastupuje. „Dovolujeme si zdvořile upozornit, že dům je ve výlučném vlastnictví našeho klienta, který ho získal v rámci dědického řízení po svých rodičích. Ale protože je paní Šteindlerová matkou dětí našeho klienta, nebudeme věc dále komentovat,“ řekl Blesku JUDr. Miroslav Duda.