„Nevěra rozpad našeho vztahu nezpůsobila. Vztah nám přestal fungovat na partnerské bázi,“ vzkázal Krajčo přes svého manažera minulý měsíc, když vyplulo na povrch, že se s manželkou v tichosti a klidu dohodli na odloučení a od března letošního roku si jdou každý svou cestou.

Jako vejce vejci

Nyní ale vyšlo najevo, že se zřejmě už od konce loňského roku zbláznil do jiné. Novým Krajčovým objevem má být režisérka Karin Babinská, která přitom jako by z oka vypadla jeho manželce! S půvabnou blondýnkou se seznámil loni během natáčení filmu Křídla Vánoc, v němž si Richard střihl jednu z hlavních rolí. Romantika vánočních koled »českého Pitta« svedla dohromady s blonďatou režisérkou... A jejich vztah je prý natolik vážný, že Krajčo již Karin seznámil se svými dětmi Berenikou (2,5) a Ríšou (4).

Mlčeti zlato

A přestože si už o milencích šuškají i vrabci na střeše, Krajčo se obrnil hradbou mlčení. „Richard se k ničemu nebude vyjadřovat,“ sdělil Blesku jeho manažer Jan Lippert. Sdílnější nebyla ani Krajčova přítelkyně. „Nezlobte se, nemůžu s vámi teď mluvit, protože řídím auto. Nemám handsfree a nerada bych měla problémy s policií,“ vymluvila se Karin Babinská, a pak už na telefonáty Blesku nereagovala.

Fotogalerie
8 fotografií