Drsná moderátorka, která ve svém pořadu Fakta Barbory Tachecí nedá vydechnout žádnému ze svých hostů, při výcviku, jež podstupují elitní snipeři pořádně vyměkla, když zjistila, že sahá do opravdové krve a vnitřností.

"Je to nepředstavitelně depresivní, první, co mě dostalo, byl obrovský hluk. Všude kolem houkají sirény, kolem vás řvou ranění a vy navíc absolutně nedokážete určit, kde jste, protože před vámi je jen temná chodba." říká nekompromisní moderátorka. 

"Nedokážu si představit psychickou odolnost těch, kteří tento výcvik zvládnou a stanou se z nich snipeři. Teprve, když jsem se naklonila nad raněného a sahala do opravdové krve a vnitřností, došlo mi, že tato práce není nic pro mě," přiznala mírně šokovaná Tachecí. 

Na vlastní riziko je pořad, který umísťuje reportéry Prima Family do neobvyklých a rizikových situací. V rámci svých dovedností zjistí, co v nich ve skutečnosti je nebo co je nad rámec jejich nervů a schopností. 

V minulých dílech jste mohli vidět odvážnou moderátorku hlavní zpravodajské relace Terezii Kašparovskou, která si zkusila, jaké je to fárat v dole a nebo exhumovat hrob. Díl s Bárou Tachecí uvidíte dnes večer na Prima Family v 22:10.

 

Fotogalerie
2 fotografie