Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Milada (27) chtěla být modelkou, teď má 183 kilo!

1. března 2012 | 10:58

Majitelka kadeřnictví, maminka 3 dětí, Milada Šímová z Karviné ve svých 27 letech váží neuvěřitelných 183 kg, z toho podíl tuku je 109 kg! Trpí tzv. morbidní obezitou. V mládí chtěla být modelkou, dokonce se málem zúčastnila celorepublikové soutěže miss. Držela různé diety, nejedla, jo-jo efekt se tedy musel zákonitě dostavit. Během 10 měsíců Milada přibrala neuvěřitelných 115 kilogramů.

Nyní Milada touží po tom žít normální život. K tomu jí má dopomoci reality show Jste to, co jíte. Snažila se shodit nadbytečná kila už mnohokrát. Kdysi se chtěla stát modelkou a skoro vůbec nejedla. V rámci neúprosného zákona jo-jo efektu ale následně během deseti měsíců přibrala neuvěřitelných 115 kilo!

Milada si otevřela kadeřnictví, vystupuje se svojí rockovou kapelou, ale i teď je její stravovací režim v katastrofálním stavu. Během dne totiž skoro nejí a dohání to večer, což je vražedná kombinace. „Večer jím nejčastěji hranolky s tatarkou – a té sním i půl sklenice,“ přiznává Milada.

Navíc se vzdala veškerého pohybu, její nadváha jí pohyb neumožňuje, okamžitě se zadýchává. I do práce, kterou má od domu deset minut pěšky, Miladu vozí manžel. Dodrží Milada rady odborníků z týmu Jste to, co jíte, zhubne a bude opět žít normální život, po kterém touží? Nebo bude muset absolvovat „bič“, který si na sebe sama vymyslela za trest, pokud v hubnutí neuspěje, a bude chodit do práce pěšky?

Jestli Milada zvládne boj s více než stokilovou nadváhou, uvidíte ve čtvrtek 1. března od 21.20 na Prima family.

Autor: Gabriela Mikešová, mivrk