I když se Eva operacím a lékařským zákrokům instiktivně vyhýbá, opravu očí už nutně potřebovala vzhledem k tomu, že prostě občas nepoznala na dálku už ani manžela. Některé kamarádky si o ní díky tomu začaly myslet, že je arogantní, když se k nim nehlásila na ulici a její výmluvy, že nerada nosí brýle jim nestačily.

Už během dvou dnů po operaci viděla Eva změnu na vlastní oči. "Je skvělé, že jsem viděla děti na druhé straně obchodu, aniž bych za nimi musela běžet. Špatně vidím už od dětství a v brýlích jsem se nikdy necítíla dobře, takže současný stav je pro mě veliká změna. Manžel si dělal legraci, že teď, když konečně vidím, se mi už nebude líbit."

Samotná operace trvala pár minut, ale nějaký čas zabrala příprava, nicméně za necelé dvě hodiny už mohla jet Eva domů odpočívat. Jako doprovod si vybrala bývalou manželku svého muže Štěpánku Decastelo, prý pro jistotu, kdyby manžela nepoznala.

"Jsem docela hysterka, takže bolest trochu víc prožívám, ale samotný zákrok byl naprosto bezbolestný a druhý den už jsem byla schopná normálně fungovat s dětmi, i když jsem malinko využívala Rendovu touhu mě obstarávat a prostě si odpočinula," dodala Decastelo.

Fotogalerie
9 fotografií