Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mackova facka dobyla svět: Je na žebříčku nejlepších politických rvaček

Video se připravuje ...
Autor: INT, ljš - 
27. října 2011
17:43

Britský deník The Guardian je proslulý tím, že politiky opravdu nešetří. Uprostřed evropské ekonomické krize se však nyní rozhodl osvěžit své čtenáře trochou zábavy a nabídl jim galerii těch nejlepších politických rvaček. Hned na třetím místě se vyjímá Čechům dobře známá facka bývalého poslance Miroslava Macka, kterou uštědřil Davidu Rathovi před pěti lety.

Do sedmičky nejlepších politických rvaček se dostali kromě Čechů také Ukrajinci, temperamentní Italové a Bolivijci a překvapivě také korejští a tchajwanští politici, od kterých by člověk čekal klid a rozvahu. Právě jejich bitky, ale vypadají nejdramatičtěji, právě v Tchaj-wanu se loni totiž popral téměř celý parlament, a to kvůli požadavku na uvolnění obchodu s Čínou.

Mackova facka

Celá událost se odehrála na sněmu České stomatologické komory. S tehdejším ministrem zdravotnictví Davidem Rathem si vyřídil účty bývalý vicepremiér ODS Miroslav Macek. Před zraky přítomných mu vrazil pořádnou facku za to, že o něm prohlásil, že si vzal svou druhou manželku Čechošvýcarku Janu Blochovou kvůli penězům.

"Vy jste mě napadl zbaběle zezadu. Proč jste se mi nepostavil čelem?" hřímal tehdy od řečnického pultíku Rath. "Vy jste zbabělec!" "plivl" do tváře Macka. Ten na něj znovu vystartoval. Tentokrát pěstí a oba politici se začali prát znovu.

Video Miroslav Macek si vyřídil účty s Davidem Rathem - Youtube.com
Video se připravuje ...

lukreciaborgia ( 15. května 2012 08:51 )

Však to je taky to jediné,co sprosťák Mačo ukázal!Nebo znáte snad jiný čin,který ho proslavil?Vlastně fakt!!Začal s Knižním velkoobchodem!!!To byl snad první tunel!!Takže tunelář a podvraťák!!Nic víc.Navíc šel na člověka zezadu!!A to je podraz!!

bobina ( 28. října 2011 15:36 )

Připojuji se,navíc reakce anorektičky "Františky" je také počteníčko. Dášu má sice ráda,ale splodí na ni takový paskvil,hnus!

bobina ( 28. října 2011 15:34 )

Nechápu a nesouhlasím a jako legraci to neberu. Je to ostudné chování a slušného člověka to jedině pobouří. Smát se tomu může akorát nedospělý puberťák a vyšinutý člověk,který má posunuté morální hodnoty. Ostatně,čemu se v této republice ještě člověk diví? Tomu,že se tu vraždí,znásilňuje a loupí na potkání? A proč ne,že,když nás denně krmí masmédia takovým balastem,který považují za normu,nebo dokonce za legraci? Proboha,v čem to naše děti a vnoučata vyrůstají? HNUS!

ales1 ( 27. října 2011 23:23 )

socialisté, tato elita národa promluvila

ales1 ( 27. října 2011 23:22 )

a když to udělají jiné herečce tak jsi ticho?

Zobrazit celou diskusi