Jak Blesk.cz informoval v minulém týdnu, Ochotská má za sebou měsíce bolestivého rozcházení se se slovenským podnikatelem Adrianem Pituchem. Za tu dobu si prý prošla peklem, nervy a stres se podepsaly na jejím zdraví. Byla strhaná, pohublá. Jediným lékem na to je nová láska. A zdá se, že Míša ji už opět prožívá.

Ochotská byla v sobotu večer přistižena na nočním tahu Prahou ruku v ruce s cizím mužem. Podle deníku Aha, který fotografie přinesl, jde o Michala Exnera, z pražské podnikatelské rodiny, která prodává auta. Je v tom ale háček, nový přítel Ochotské je totiž ženatý! Rozvod je však prý už na spadnutí. Rozvodové stání se má konat již tento týden u pražského soudu.

Zatímco moderátorka o jakémkoli vztahu odmítá mluvit, Exner je na svůj nový úlovek jistě pyšný, a proto je sdílnější. „S Míšou jsme se poznali víc jak dva měsíce poté, co jsem již s manželkou nežil,“ řekl Exner, aby vyvrátil spekulace, že románek s Ochotskou byl příčinou rozpadu jeho manželství.

Jméno Exner není mezi slavnými českými ženami neznámé. S mladším bratrem Michala Radkem se nějaký čas stýkala Lucie Hadašová a po ní s ním několik let randila misska Hana Svobodová. Ale když Hance cestu zkřížil moderátor Leoš Mareš, dala mu vale.

Fotogalerie
4 fotografie