Helikoptéra s Ochotskou přistála na karlovarském mezinárodním letišti v úterý krátce po druhé hodině odpolední. Michaela cestovala v pohodlných tureckých kalhotách a košili. Na očích měla obrovské brýle, ležérní styling doplňoval bílý mafiánský klobouk naražený do čela.

Michaela dorazila do Varů sice až několik dnů po zahájení festivalu. Bylo to však s o to větší parádou. "Bylo to překvapení, které má na svědomí moje manažerka Bára," zářila Ochotská, která přiznala, že než nastoupila do vrtulníku, musely ji kamarádky půl hodiny přemlouvat. Létání totiž příliš v lásce nemá.

Míša si chce pobyt v lázeňském městě pořádně užít. Ubytovala se přímo v hotelu Imperial. "Chci nasát atmosféru festivalu," řekla Blesk.cz moderátorka, kterou jsme krátce před příletem potkali na party v novém Spa hotelu Balneo Poppy.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Ochotská přiletěla do Karlových Varů vrtulníkem Jan Jedlička

Ochotská se do Varů patřičně vybavila. Kromě náležité garderoby si na festival přivezla také svoji vizážistku. Můžeme se tedy nechat překvapit, jakým modelem nás Michaela v následujících festivalových dnech oslní.

Fotogalerie
5 fotografií