Obě zpěvačky si otce svých dětí a zároveň své manažery nikdy nevzaly, protože byli v té době ženatí. Obě jsou ve znamení Berana, a dokonce narozené den po sobě! Iveta Bartošová (44) a Lucie Bílá (44) mají na první pohled spoustu společného. Jen s tím rozdílem, že když se zrovna v něčem začíná dařit jedné, ta druhá míří na dno.

Když je jedna nahoře, druhá je na dně...

Je to snad osud, že se dvě hvězdy showbyznysu, které obě byly i muzikálovou Johankou z Arku a pálily s ní Most přes minulost, nemohou radovat společně? Že si mohou štěstí jen vyměňovat?

V roce 2007 byla Lucie přímo v euforii štěstí. Byla vdaná za Václava Noida Bártu, který byl zároveň její kolega z divadla. Lucie díky práci hubla, cítila se krásná a naplněná. Iveta ve chvílích Luciina štěstí trávila čas v léčebně v Kroměříži, kde se snažila zbavit závislosti na alkoholu.

V roce 2008 se Iveta vrátila jako nový člověk a začala opět pracovat. V té době se seznámila s Jiřím Pomeje a přišla láska jako trám, která vrcholila v září ohromnou luxusní svatbou na zámku Hluboká. V té době se Bílé rozpadlo manželství s Noidem a rozvod Lucky vystrkal Ivetinu svatbu z titulních stran.

Role se obrátily

V roce 2009 se role zase rychle obrátily. Lucka vydala úspěšnou desku Bang Bang, rozjela se na povedené turné a během toho stíhala Carmen, která měla stále vyprodáno. Kromě chlapa Lucce nic nechybělo. Zato u Ivety začala první partnerská krize. Pak přišla vážná nemoc a operace. Iveta nezpívala, nepracovala, znovu pila, jedla prášky. Byla na dně.

V roce 2010 se strany opět vyměnily. Lucii vyfoukla Cenu TýTý Lucie Vondráčková a po Bílé jako by se země slehla. Navíc má velké problémy se štítnou žlázou, která se projevuje vypouklýma očima. Iveta v tu dobu nastupuje na kliniku krásy do Bratislavy, odkud se vrací ve výborné kondici a má zase sex-appeal. Dlouho jí to ale nevydrží. Začíná opět pít, brát prášky a podává žádost o rozvod. V tu dobu se Lucie chlubí světu novým milencem, kterého si dokonce nastěhovala domů. Začítá točit vánoční desku, dokončuje pohádku s Karlem Rodenem a oprašuje Carmen, zatím nejnavštěvovanější český muzikál všech dob. Rozhoupá Iveta životní houpačku znovu ve svůj prospěch?

612915:gallery:true:true

Lucie byla šťastná po boku svého manžela Václava Noida Bárty. Společně chodili do společnosti, jezdili na dovolené a jeden se bez druhého ani nehnul.

Iveta v tu dobu prožívala velmi těžké chvíle v léčebně v Kroměříži. Zpátky domů se vrátila zpěvačka jako úplně nový člověk. Láhev k životu už nutně nepotřebovala.

612916:gallery:true:true

Iveta se seznámila s Jiřím Pomeje a začala velká láska. Tu hrdličky stvrdily v září ohromnou svatbou na zámku Hluboká, na kterou pozvaly všechna média.

Manželské štěstí Lucie s Noidem velmi rychle skončilo. Na podzim přišel rozvod a opět byla Bílá bez partnera. Na veřejnosti se však tvářila, jako že je vše v pořádku.

612917:gallery:true:true

Lucie vyniká v roli Carmen. Stále je vyprodáno a Bílá (přesto že je bez chlapa) září štěstím. Do toho vydává novou úspěšnou desku.

Ivetino manželství prochází první krizí. Do toho Iveta prodělala vážnou nemoc, při které jí šlo o život. Zpěvačka nepracuje, pije a je na prášcích.

612918:gallery:true:true

Bartošová nastupuje na kliniku krásy do Bratislavy. Vrací se hubenější, s větším sebevědomím a opět ve skvělé fyzické kondici.

U Lucie se vyskytují velké problémy se štítnou žlázou, které se projevují vypouklýma očima. Cenu TýTý místo Bílé přebírá Lucie Vondráčková.

612930:gallery:true:true

Lucie představuje celému národu nového přítele a vypadá, že je konečně spokojená. Před sebou má porotcování v soutěži Česko Slovensko hledá talent.

Iveta podává žádost o rozvod. Opět alkohol a prášky. Bartošová odmítá Michala Davida a nové album svěřuje Jarkovi Šimimu. Ten jí píše katastrofální písničku Heja heja…