Známý tanečník Chlopčík, který jako porotce působil i v české StarDance, ve svých hodnoceních Krainovou vůbec nešetří. Pravidelně je k ní ze všech porotců úplně nejkritičtější.

Fotogalerie
4 fotografie

„Asi proti mně něco má. Nebo možná chce všem dokázat, že když je sám Čech, takže jediné Češce v soutěži nebude nadržovat,“ neodpustila si štiplavý komentář na Chlopčíkovu adresu Krainová. Ostré výrazy mezi modelkou a porotcem prý pravidelně lítají i v zákulisí. Na druhou stranu právě takovéhle pošťuchování k podobným soutěžím patří a ještě víc tak činí pořad pro diváky atraktivní.

„Ale možná je to tak, že až mi pan Chlopčík dá pozitivní hodnocení, tak to bude znamení, že mám v soutěži skončit,“ přemýšlí Krainová. Chlopčík je při tom mezi diváky podobně populární jako Krainová. Sympatie si získal především svou otevřeností, kdy se nebojí tvrdé kritiky, ale zároveň ji doplňuje řadou grimas a legračních gest.

„On je kombinací velkého profíka a znalce se showmanem. Toho chceme využít. Takže v České televizi by měl mít Zdeněk od září vlastní pořad o tanci, kde bude vystupovat jako moderátor,“ prozradil Blesk.cz dramaturg České televize Jan Potměšil, který s Chlopčíkem pracoval na StarDance.