Fotbalista pražské Sparty Tomáš Řepka (35) byl fotoreportéry Blesku nachytán při romantické schůzce s modelkou Vlaďkou Erbovou (29) - ČTĚTE ZDE!

Je vysoce pravděpodobné, že doma u Řepků bude mimořádné dusno, ale řízný obránce si z odhalené nevěry hlavu moc nedělá. Alespoň tak vypadala jeho první reakce, když mu redakce Blesku zavolala, aby získala jeho vyjádření.

Fotbalista potvrdil, že se s modelkou sešel. "Když nás vyfotíte, je to v pořádku. Já s tím nemám žádný problém," tvrdil. Co se dělo na hotelu, kam s Erbovou zamířili, ale prozradit nechtěl: „Copak se v hotelu jenom sexuje? Je vám po tom úplné hovno, co jsem tam dělal,“ řekl už přeci jen trochu rozladěný Řepka a dodal: "Na ulici si můžu líbat koho chci a loučit se, jak budu chtít."

Důležité ale také je, co si o tom celém myslí jeho manželka Renata Řepková! Věděla, že se její muž opět sešel s Erbovou? Nejspíš ne!

Fotogalerie
3 fotografie

Sama Erbová v pátek večer redaktorům Blesku tvrdila, že její vztah s Řepkovou je klidný. Vlaďko, opravdu věříš tomu, že Tomášova žena bude klidná, až se jí do rukou dostane NEDĚLNÍ TIŠTĚNÝ BLESK, VE KTERÉM NAJDE DALŠÍ USVĚDČUJÍCÍ FOTKY?!

ČTĚTE NEDĚLNÍ BLESK, SLEDUJTE BLESK.CZ!!!

V Nedělním Blesku najdete další usvědčující FOTOGRAFIE, které vám přiblíží PŘÍBĚH ŽHAVÉ NOCI fotbalisty Řepky a modelky Erbové.

Na Blesk.cz pak najdete další AUDIONAHRÁVKY, které odkryjí zoufalou snahu Erbové "ututlat" schůzku s Řepkou!