Rozchod je pro ni o to bolestnější, že po loňské aféře s choreografem Bailanda ještě před pár týdny plánovala s Brouskem dalšího potomka.

Loni v červnu vyfotografoval Adélu po večírku Bailanda fotograf Blesku v objetí s choreografem Janem Tománkem. Po společně prožitém večeru Adéla dokonce společně s Tománkem odešla přespat na hotel. "Je to celé nesmysl," tvrdí o aféře s fotografiemi s odstupem času Adéla. "Navíc na Honzu tam už tenkrát čekala jeho manželka. A já byla taky šťastně vdaná," snažila se v pondělí vysvětlovat Gondíková.

Fotogalerie
1 fotografie

"Ostatně po skončení Bailanda jsme se už s panem Tománkem nikdy neviděli," dodala. Nicméně manžela Ondřeje mohly otištěné fotografie jeho ženy v náručí jiného muže popudit. "Nic v tom nehledejte, vůbec jsme to doma neřešili," tvrdila včera Adéla. Oba manželé podle všeho chtěli na všechno co nejrychleji zapomenout, a dokonce v té době začali plánovat miminko.

"Nechci, aby Nelinka zůstala jedináčkem," nechala se ještě před pár dny slyšet Adéla Gondíková. V té době ale zřejmě ještě vůbec netušila, že její manžel si začal milostný románek s její kolegyní, herečkou Annou Remkovou. Možná si vzpomněl právě na fotografie svojí manželky po večírku Bailanda... "Je to těžké pro nás všechny. Pro Ondru a určitě i pro kolegyni Remkovou," uzavírá Adéla.