Dara na rok 2010 nebude vzpomínat v dobrém. Zastihly ji nepříjemné rány osudu. Vše začalo tragickou autonehodou, při které zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63). Osudného dne 11.července se vracela s dcerou Laurou do svého domu v pražské Šárce. Během tří sekund se jí změnil život. V zatáčce se srazila s motocyklistou, který pak v nemocnici na následky vnitřního zranění zemřel.

Nehoda na silnici i ve vztahu

Rolins tak hrozil trest z neúmyslného zabití. Musela dvakrát podávat vysvětlení na policii. Musela čelit psychickému tlaku ze strany pozůstalých. Vinu si ale nepřipouštěla. "Cítím se nevinná," říkala na všechny strany Dara. Celé čtyři měsíce trápení si přála jediné: "ať už je to za mnou". To se jí 2.listopadu splnilo. Soud stáhl obvinění z usmrcení motocyklisty. Potrestaná tak sice nebude, ale zpěvaččina noční můra tím zdaleka neskončila.

Naopak přišla nová a Dařině srdci bližší. Ztroskotal jí pětiletý vztah se zpěvákem skupiny Wohnout Matějem Homolou. Plánovali společnou budoucnost, další děti, budovali si hnízdečko lásky, jen se svatbou nespěchali a oba zřejmě věděli proč. Vztah s Homolou byl jako na houpačce. Jednou se věnoval Daře, pak si odjel na měsíce s kamarády do Indie, poté se zas vrátil. Dara ale stále častěji zůstávala s malou Laurou sama doma, zatímco Matěj si jezdil turné s kapelou Wohnout.

Fotogalerie
7 fotografií

Smutek zahání prací

Poslední dobou se snaží Rolins upínat na práci. Jenže ani v tomto nejde vše jak po másle. Rolins měla moderovat Zlatého Slavíka na TV Nova, ale kvůli tomu, že se TV Prima upsala do poroty pěvecké soutěže X Factor, jí z Novy vyhodili. Dara se však hodlá soudit. Přeci není žádný zaměstnanec televize Nova, tvrdí.

Od zpěvačky, která se právě vyhnula soudu je to velmi nečekané rozhodnotí, sama se dobrovolně tlačí do soudních sporů. Přesto dál dostává nabídky na moderování. Kvůli vánočnímu koncertu v Praze dokonce odmítla nabídku uvádět slovenského Slávika.

Jak to ale bude se zpěvačkou dál? Všechny kšefty si naplánovala v době, kdy prožívala pár chvil radosti ze stáhnutí obvinění. Nyní se její žal prohlubuje koncem partnerství s Matějem Homolou. Navíc rozchod kvůli nevěře bolí o to víc.