Nova Rolins nabídla porotcování v druhé řadě Česko Slovenské SuperStar a zpěvačka dala přednost konkurenčnímu X Factoru na Primě. To Novu rozzuřilo. Rolins žádné provinění ale necítí. „Přijala jsem porotcování v X Faktoru, protože to byla velmi dobrá nabídka. Nově jsem se nikdy neupsala a nikdy jsem nebyla její tváří. Myslela jsem, že žiju v zemi, kde se můžu svobodně rozhodovat, v jaké televizi a v jakém pořadu se chci angažovat,“ míní Dara.

Nabídku na Slavíka dostala v létě, když se v Bulharsku snažila dát dohromady z nešťastné tragické autonehody, při níž usmrtila motocyklistu. „Přišlo mi velmi vhod, že myšlenky mohu soustředit jinam,“ netají Dara, která se začala na moderování prestižní ankety už pilně připravovat. „Skvělý scénář napsal Libor Bouček. Teď to místo mne i odmoderuje. Já mu to ale moc přeju,“ snaží se být nad věcí Rolins, která si trapnou situaci vysvětluje jako truc Novy. „Jinak se to brát ani nedá,“ říká a svěřuje, že pomocnou ruku jí okamžitě podalo rodné Slovensko.

„Hned mně nabízeli, abych moderovala 26. listopadu jejich Slavíka. Vzala bych to velmi ráda, ale den předtím mám v pražském SaSaZu vánoční koncert a to se prostě nedá zvládnout,“ komentuje zpěvačka.

Fotogalerie
4 fotografie