Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubek odvezl Petru do Bulharska

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Pospíšilová - 
13. srpna 2008
05:00

Na další, v pořadí již třetí dovolené o letošních prázdninách, je předseda ČSSD Jiří Paroubek (55). Svou manželku Petru (34) tentokrát podle informací Blesku vzal do Bulharska.

Pane poslanče, máte na to?

Svou manželku Petru vyvezl napřed Paroubek do Chorvatska. Poté kvůli basetce Tony procestovali Francii, Itálii, Německo a Švýcarsko. No a teď, sotva Paroubek vyřídil pár stranických a politických záležitostí, se rozjeli do Bulharska. Na kolik předsedu ČSSD tyto prázdninové výlety přišly? To neuvedl. Dotaz Blesku nechal bez odpovědi.

Jako řadový poslanec pobírá Paroubek základní plat 61 400 korun hrubého měsíčně. K tomu mu náleží náhrady ve výši třicet tisíc. To, jakou částkou měsíčně obohatí rodinný rozpočet paní Petra, není zřejmé. Blonďatá tlumočnice nicméně s úsměvem vždy odmítla informace, že jsou její honoráře závratné. Rozhodně prý nedosahují šestimístné sumy.

To, že je předseda ČSSD opět mimo republiku, prasklo poté, co se včera nezúčastnil jednání s krajskými lídry v Lidovém domě, sídle ČSSD. "Zase nepřišel, přestože už jednou to kvůli dovolené přeložil," řekl Blesku jeden z naštvaných účastníků jednání. Na něm se měla řešit příprava nadcházejících krajských voleb.

Video se připravuje ...
Další videa