Jak už se hvězda Vyprávěj svěřila dříve, placentu už měla kdysi možnost ochutnat. „Placenta se vařila víc než 6 hodin a ochutnala jsem pouze lžičku vývaru, který se vařil spolu s kuřetem, takže vám ani nedokážu popsat, jak placenta chutná nebo nechutná," popisovala svůj zážitek z cesty z Číny.

Když byla tedy těhotná, zvažovala, že po porodu by placentu zkonzumovala ve formě kapslí. Je známo, že plodové lůžko má v sobě obsaženo mnoho blahodárných látek, které mohou novopečené mamince usnadnit období po narození potomka. Jenže nakonec byla Kerestešová nucená od plánu upustit.

„Nebylo mi to doporučeno lékaři v porodnici, se kterými jsem to konzultovala,“ uvedla pro Extra.cz. „Navíc jsem rodila ve třiačtyřicátém týdnu, kdy už všechny důležité látky byly pryč. A další problém byl legislativní,“ popsala všechny potíže představitelka Mariky v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Prý jí to ale zas tak nevadilo.

Mnohem důležitější pro ni bylo, že se o ni i jejího synka v hořovické porodnici dobře postarali. Navíc malý Tobiášek, kterého má s manželem Mikolášem Růžičkou (38), už má dva měsíce a roste jako z vody. Očividně mu tak nic zásadního nechybí.

VIDEO: Andrea Kerestešová Růžičková: Můj muž je jako sloup, co mě podpírá

Video
Video se připravuje ...

Andrea Keresteš Růžičková: Můj muž je jako sloup, co mě podpírá Tereza Kovářová/BPŽ

Fotogalerie
56 fotografií