A co víc. Její herecký kolega Libor Stach, který hraje Adama, se ji pokusil znásilnit. „Hrát, že ji vlastně znásilňuju, když měla těhotenské bříško, bylo nepříjemné. Bál jsem se o ni, protože to nebylo snadné natáčení. Já jsem měl ten večer ještě představení v Mladé Boleslavi, takže mě vezli na plac až v jedenáct hodin večer, točili jsme celou noc. Začali jsme před půlnocí a skončili kolem osmé ráno,“ svěřil se Stach.

I pro samotnou Kerestešovou byly tyto scény velmi náročné. Ještě víc se ale kroutila při natáčení autonehody. „Každá nočka je náročná, tahle byla ještě víc vzhledem k mému už pokročilému stadiu těhotenství. Pamatuju si ale na šílenou únavu, pořád se mi chtělo spát,“ říká Růžičková, která v půlce srpna porodila syna Tobiáše.

Bylo to nakonec docela v pořádku, jen mi bylo vždy nepříjemné, když jsem musela křičet a řvát u nárazu. Měla jsem pocit, že tím miminko děsím. A pak samotný náraz jsem musela jaksi regulovat tělem, abych se nebouchla do bříška,“ vyprávěla herečka, kterou tvůrci během natáčení vůbec nešetřili. Ordinaci v růžové zahradě 2 uvidíte už dnes ve 20.20 na Nově.

 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kerestešová prožila v 8. měsíci těhotenství seriálovou autonehodu. archiv TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií