Andrea, která se proslavila pod svým rodným příjmením Kerestešová, rozvířila na svém Instagramu velkou debatu týkající se kávy. Pochlubila se totiž, jak zvládá multitasking, když na krátkém videu jednou rukou houpala miminko v kočárku a druhou rukou držela šálek, z něhož usrkávala.

„Matka na kafíčku,“ připsala herečka s tím, že jsou s malým na vycházce. Když se pak vrátila domů, asi se nestačila divit, jaké vzkazy na ni čekaly v komentářích. Mnohé novopečené i teprve nastávající maminky se zde totiž začaly přít o to, zda je pro kojící ženu vhodné pít kafe. „Hlavně se mi tady nehádejte,“ musela je mírnit představitelka Mariky v Ordinaci v růžové zahradě 2.

„Srkla jsem si od manžela s kofeinem, jinak piju bez kofeinu,“ vysvětlovala a naznačila tak všem odpůrcům, že je pečlivá matka, která nenechává nic náhodě. Dokonce ani fotku syna, kterého má s manželem Mikolášem Růžičkou, zatím na sociální síť nevyvěsila. Na jednom snímku ho sice drží v náručí, ovšem není z něj nic vidět. Na otázku, kdy ho světu ukáže, odpověděla jen: „Až bude ten správný čas.“

Zato své fotky herečka vystavuje bez rozpaků. Naposledy se vyblejskla na nákupu dětských oblečků, kde ukázala, že je už zase štíhlá jako proutek. Přitom v sobotu to budou teprve dva týdny od chvíle, kdy porodila.

VIDEO: Andrea o manželovi: Můj muž je jako sloup, co mě podpírá

Video
Video se připravuje ...

Andrea Keresteš Růžičková: Můj muž je jako sloup, co mě podpírá Tereza Kovářová/BPŽ

Fotogalerie
51 fotografií